Ми у Facebook
02.01.2016, 10:30

Показання лічильників у "Рівнегазі" прийматимуть ще три дні

Показання приладів обліку станом на 1 число місяця споживач знімає самостійно. Щоб зафіксовані дані були враховані при визначенні розміру оплати за газ, показання необхідно передати до ПАТ «Рівнегаз» до 5-го числа.
«Якщо показання лічильника зняті або передані, наприклад, 20 числа, при розрахунку рекомендованої до сплати суми автоматизована система обчислює і прогнозований обсяг споживання до кінця місяця. Саме тому фактичне використання палива може бути більше або менше за розрахункове», - зазначив заступник голови правління з обліку газу ПАТ «Рівнегаз» Віктор Осницький.

Передати показання приладу обліку можна будь-яким зручним для споживача способом:

- Через Особистий кабінет, зареєструвавшись на сайті http://104.ua.

- За телефоном контакт-центру ПАТ «Рівнегаз» (0362) 461-104

- На електронну пошту контакт-центру ПАТ «Рівнегаз» contact@rv.104.ua

- В абонентній службі м. Рівне стоять скриньки, у які кожен споживач може вкинути заповнений шаблон із даними лічильників.

Якість газу на Рівненщині підтвердив лабораторний аналіз

В подальшому користувачі послуг з газопостачання можуть переконатись у правильності обробки інформації. Показання лічильника, які відправлені споживачем з Особистого кабінету, повинні бути зараховані на особовий рахунок в той же день. Обробка показань, переданих через контакт-центри, займе більше часу.

«Нині найбільш зручним способом передачі показань лічильника є Особистий кабінет. В той же день споживач самостійно може переконатись, що фактичний обсяг спожитого газу зараховано на особовий рахунок. І такому споживачу не треба звертатись за додатковою інформацією в контакт-центри підприємств», - повідомив перший заступник голови правління з обліку газу ПАТ «Рівнегаз» Віктор Осницький.

У рівнян тепер газ з "націнкою". Банківською

Показання приладів обліку від споживачів прийматимуть у контакт-центрі ПАТ «Рівнегаз» в телефонному режимі із 1 до 5 січня із 8.00 до 20.00.

Про це повідомила фахівець із зв'язків з громадськістю та пресою Вікторія Левчук.





На правах реклами