Ми у Facebook
03.01.2016, 16:45

Гороскоп на тиждень 4 - 10 січня

Астрологічний прогноз на першу декаду січня 2016 року для знаків зодіаку.
ОВЕН (21.03-20.04). Саме час навести лад у своїх думках і перестати бажати неможливого. Можна розраховувати на успіх, але тільки за умови, що й самі докладете зусиль, щоб домогтися мети. У вихідні варто взяти на себе головну роль у сімейних питаннях.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Постарайтеся не чіплятися до людей, які вас оточують, їх дрібні промахи - це не привід влаштовувати скандал. Захочете змін, звільнитися від усього, що вас тримає на місці і тягне назад. У п'ятницю постарайтеся створити собі гарний настрій.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Зараз бажано не сперечатися і не конфліктувати зі старшими та сильнішими. Зорі будуть прихильні до просування у діловій та творчій кар'єрі. Подорожі у вихідні подарують неймовірні враження, ви довідаєтеся багато нового та цікавого.

РАК (22.06-23.07). Основними подіями цього тижня можуть стати справи, пов'язані з родиною і житлом. Вас можуть відвідати нові гарні ідеї – спробуйте їх здійснити. Ви з легкістю зможете усунути практично будь-який конфлікт. У вихідні відвідайте друзів і близьких.

ЛЕВ (24.07-23.08). Навіть не пробуйте форсувати події. Просто не звертайте на них уваги - тоді труднощі зникнуть самі по собі. З'явиться можливість познайомитися з новими людьми, збагатити себе новими враженнями. У вихідні краще не загострювати те, що вже є.

ДІВА (24.08-23.09). Навіщо приймати поспішні рішення, будьте розважливі. Зараз ви працюєте на своє майбутнє. Буде корисно поміркувати і проаналізувати ваші життєві ситуації. У вихідні приділіть більше уваги родині та дітям.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Постарайтеся завершити всі важливі справи. Важливо не потрапити під вплив життєвої метушні. У вихідні зазирніть у гості, на дружню вечірку, сходіть на концерт, і ви не пошкодуєте про це.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Чудовий період, коли ви можете обміркувати й змоделювати своє майбутнє. Вас відвідають гарні творчі ідеї, на роботі можете очікувати на премії за підсумками року. Близькі люди готові піклуватися про вас і виконати всі ваші бажання.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Успіх у справах може багато в чому залежати від ваших організаторських здібностей, хоча навряд чи обійдеться без конкурентної боротьби і третього зайвого. У вихідні гучні компанії варто проміняти на ліниву самоту — відпочиньте, згрупуйтеся.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). На роботі краще поводитися скромно і зайвий раз не виділятися, щоб не привертати до себе увагу начальства. Стежте за тим, кому і що говорите, інакше можете зіштовхнутися з перекручуванням інформації. У вихідні постарайтеся приділити більше часу і уваги близьким людям.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Будьте уважні при фінансових розрахунках і при роботі з документами, постарайтеся при цьому не перевтомлюватися. Послідовність у реалізації намічених цілей дозволить вам вирішити майже всі принципові питання, що стосуються ваших особистих справ.

РИБИ (20.02-20.03). Не кидайтесь у крайнощі, уважніше прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, він обіцяє підказати правильне рішення. Корисно зосередитися на рутинних завданнях. Довіртеся природному ходу подій. Тим більше що близькі люди підтримають і порадують вас.

ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 28 грудня - 3 січня
Що обіцяє 2016 рік Червоної Вогняної Мавпи





На правах реклами