Ми у Facebook
03.01.2016, 10:30

Хіромант з Рівного: "2016-й — вдалий для бізнесу та творчості"

Непростий рік прогнозує українцям рівнянка, хіромант і психолог Жанна Табачук. Проте, каже, навчимося бути ощадливішими, а хто буде сміливим — зуміє започаткувати успішний бізнес навіть в умовах економії.
— У 2016-му, на відміну від попереднього року, від політиків слід очікувати більше дій, — каже Жанна Табачук. — Змушуватимуть політиків працювати люди — вони вказуватимуть на помилки влади. У столиці проходитимуть мітинги, але мирні — без кровопролиття. Кардинальних змін у політиці не буде, хоча є ймовірність нових парламентських виборів. Та й самі українці, які ще цього року навчилися бути економними та адаптувалися до ситуації в країні, навчаться ще краще розпоряджатися своїми коштами і будь-які зміни сприйматимуть не так бурхливо, як раніше.

Позитивний гороскоп на 2016 рік

Воєнні дії на сході країни, на думку хіроманта, триватимуть. Водночас конфлікт не поширюватиметься на інші області. Триватиме суперечка й за Крим.

— Воєнні дії в Донецькій та Луганській областях триватимуть — конфлікт то розгорятиметься, то згасатиме, — розповідає Жанна Табачук. — Знову порушуватиметься питання і про приналежність до України Криму. Зокрема, продовжуватимуть свої дії щодо повернення півострова до складу нашої країни праві сили. Використовуватимуть для цього більш жорсткі методи. У результаті, Крим так і залишиться російським, а місцеве населення — незадоволеним, хоча і не голодуватиме. Люди, які мешкають на півострові, і далі отримуватимуть допомогу від України та хотітимуть, аби все було як раніше. Неспокійна ситуація буде і у світі. Є навіть загроза, що навесні розпочнеться світова війна. Але поки світовим лідерам вдається стримувати конфлікт за допомогою дипломатії.

Що чекає Україну у наступному році: думки екстрасенсів

«Світла жінка-політик» — та сама, яка за минулорічним прогнозом Жанни Табачук має змінити ситуацію в Україні на краще, на її думку, ще з'явиться.

— Ця жінка є, — каже хіромант. — Але вона не бачить тих, з ким би могла змінювати країну. Вона не з'являється на загал і тому, що знає, чим це для неї загрожує. Адже багато хороших політиків за останній час загинули — в АТО та за інших обставин.

Свята, пам'ятні дати у січні 2016

Щодо введення безвізового режиму, то прогноз рівнянки оптимістичний. Каже, до Європи таки їздитимемо без віз — але потрібно буде дотримуватися різних умов, які необхідні для перетину кордону. Вдалим 2016-й буде і для бізнесу та втілення у життя нових ідей.

— Попередні роки не були вдалими для початку бізнесу. Натомість у 2016-му вітатиметься початок нового, — говорить Жанна Табачук. — Зміна у мисленні започаткує багато нових професій — люди навчаться заробляти гроші творчістю. Нелегко буде бюджетникам, але восени вони доб'ються того, чого хочуть. Відносно стабільною буде і гривня — долар не падатиме, але і не битиме нові рекорди.

Джерело http://rivnepost.rv.ua/





На правах реклами