Ми у Facebook
04.01.2016, 20:30

Топ-5 жіночих недоліків, які відлякують чоловіків

Бажання кожної жінки бути привабливою і подобатися чоловікам - цілком нормальне явище, але іноді навіть найменша помилка у догляді за собою може стати перепоною у побудові стосунків.
Незважаючи на широкий вибір косметичних засобів, різноманітних салонів, перукарень і т.д.? більшість українських жінок або не знаходять часу на догляд за собою, або не мають коштів на постійне оновлення іміджу. Але чи справді ці причини можуть стати виправданням для неохайного зовнішнього вигляду, адже зачасту не відсутність професійного макіяжу відлякує чоловіків, а елементарна недоглянутість.

Отож, які жіночі недоліки відлякують чоловіків?

1. Брудне волосся. Навіть якщо від природи ви маєте шикарну шевелюру, але волосся брудне, знайте - це в першу чергу відштовхне чоловіка. Знайдіть час аби помити голову, освіжити волосся - тоді ваш зовнішній вигляд уже буде набагато привабливішим.

2. Зарослі брови. Відомо, що природність - основна модна тенденція останніх років і в одязі, і в косметології. Але, запустити "ведмежі брови" - точно не варіант, тоді як доглянуті брови правильної форми роблять обличчя більш виразним та гармонійним.

3. Неприємний запах з рота - недопустима характеристика не лише для жінок, а й для чоловіків. Навіть якщо ви гарно одягнені, маєте чудовий макіяж, але при першому ж слові "вб'єте" чоловіка запахом з рота - стосунків побудувати вам імовірно не вдасться. Користуйтеся спеіальними аерозолями, жувальними гумками для освіження дихання і постійно відвідуйте стоматолога, адже неприємний запах з рота зачасту є наслідком хворих зубів.

4. Сутулість - не лише фізичний недолік, а й негативна психологічна характеристика. Зачасту сутуляться жінки невпевнені в собі, закомплексовані - і саме такі відлякують чоловіків. Незважаючи на вашу недосконалу зовнішність, намагайтеся йти рівно з піднятою головою. Ви повинні випромінювати енергію впевненої і самодостатньої жінки. Саме таку хочеться завойовувати.
 
5. Недоглянуті руки. Не зважаючи на вашу зайнятіть - намагайтеся обов'язково знайти час для догляду за руками. Постійно оновлюйте манікюр, слідкуйте за чистотою і формою нігтів.
 
Звісно, ми назвали лише недоліки зовнішнього вигляду і до них можна віднести ще й прищі, небриті ноги і т.д. Але навіть якщо ви й дотримаєтесь усіх рекомендацій, без впевненості в собі і посмішки на обличчі - шансів привабити бажаного чоловіка у вас мало.
 
Статті до теми:

ВІДЕО: еволюція краси українок за 100 років

Вчені стверджують - яскравий макіяж дратує чоловіків

Топ-5 жіночих комплексів у сексі





На правах реклами