Ми у Facebook
05.01.2016, 07:00

Любовний гороскоп на 5 січня

Про що попереджають сьогодні зірки та планети закоханих, одружених і поки що вільних знаків зодіаку?
ОВЕН. Уникайте натиску і надмірної наполегливості в спілкуванні з коханою людиною. Можливі незаплановані доходи, проте майже все доведеться витратити на сім’ю та дітей.

ТЕЛЕЦЬ. Чудовий, бойовий ранковий настрій можуть зіпсувати конфлікти з близькими, зокрема зі старшими родичами. Щоправда, ввечері вас зігріють теплі спогади, романтичні фільми чи гарячий шепіт під ковдрою.

БЛИЗНЮКИ. Стосунки з коханою людиною можуть опинитися під загрозою - хтось із вас двох може прийняти остаточне рішення на користь роботи, творчості, кар’єри, далекої поїздки - чого завгодно, тільки не ночі удвох.

РАК. Несподівана звістка стане радісним приводом розкоркувати пляшку шампанського для всіх домочадців. Вечір можна присвятити любові і розвагам. Якщо ж захворіли – терміново викликайте лікаря і лікуйтеся.

ЛЕВ. Вдало і гармонійно складуться любовні й сімейні стосунки. Спроби почати що-небудь нове не увінчаються успіхом.

ДІВА. Сприятливий день для відновлення дружніх стосунків. Однак неуважність та легковажність можуть звести нанівець ваші досягнення на любовному фронті.

ТЕРЕЗИ. Дуже сприятливий день для мандрівок та невинного, легкого флірту. Одруженим, однак, краще зосередити свій ентузіазм на активному відпочинку з родиною та дітьми.

СКОРПІОН. Не надірвіться, намагаючись швидко впоратись з поставленим перед вами завданням. Надалі ж будьте обережнішими, вихваляючись своїми талантами й роздаючи обіцянки потенційним коханим.

СТРІЛЕЦЬ. Сьогодні всі ваші думки про матеріальні цінності. Любов, здоров'я і сім'я ціни не мають. Бо вони безцінні.

КОЗЕРІГ. Проведіть цей день на самоті, у роздумах, якомога далі від будь-яких людей і зовнішніх подій. Ваш тріумфальний вихід буде, але трохи пізніше.

ВОДОЛІЙ. Не дозволяйте своєму партнерові забути про ваші особисті інтереси, бо він настільки може захопитися власними, що його занесе досить далеко від вас.

РИБИ. Сьогодні вірогідні цікаві зустрічі та корисні знайомства. Будьте готові до сприйняття нової для вас інформації про близьких людей. Однак остаточних рішень про розірвання старих любовних стосунків і початок нових не приймайте.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 4 cічня
Любовний гороскоп на 3 cічня
Любовний гороскоп на 2 cічня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами