Ми у Facebook
05.01.2016, 16:40

У Києві «Кардинал-Рівне» мінімально поступився «ЛТК-Інбев-НПУ» [+Відео]

Рівненськім футзалістам у матчі 15 туру Екстра-ліги не вистачило зовсім небагато, аби привезти очки зі столиці. МФК «Кардинал-Рівне», повівши у грі проти «ЛТК-Інбев-НПУ», не втримав перевагу і програв з рахунком 3:4.
Уже з перших хвилин звітного поєдинку команди показали відкритий футзал. Як і в більшості матчів цього сезону першими рахунок відкрили рівненчани. Вдало завершив зусилля партнерів Олександр Басич. Проте, ще до перерви господарі не лише відновили рахунок, але й вийшли вперед – 2:1.

Проте на перерву обидві колективи пішли за нічийного рахунку – 2:2. Рахунок зрівняв граючий тренер рівненчан Сергій Піддубний.

Після відновлення поєдинку господарі на 30-й хвилині вдруге вийшли вперед – 3:2. Утім, уже за кілька хвилин чергову атаку МФК «Кардинал-Рівне» господарі перервали з порушенням правил в межах воротарського майданчика і арбітр призначив пенальті. Вирок судді упевнено реалізував Богдан Новак.

В одній із останніх атак господарів Мануйленко вдалося втретє і в останнє в матчі вивести свою команду вперед. Не допомогло гостям і те, що господарі за 2 хвилини та 40 секунд до закінчення гри мали в пасиві 5 фолів, проте спровокувати гравців «ЛТК-Інбев-НПУ» на шостий фол гравцям з Рівного не вдалося. Отже гра закінчилася мінімальною перемогою підопічних Валерія Туркіна з рахунком - 4:3.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» не стримав натиск львівської «Енергії»

«Кардинал-Рівне» не втримав перемогу в грі проти «титанів»

Календар матчів Екстраліги.

Турнірна таблиця Екстраліги.

Нагадаємо, що в першому колі «ЛТК-Інбев-НПУ» у Рівному здобув виїзну перемогу 2:3.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ