Ми у Facebook
05.01.2016, 13:00

Зимовий Меморіал Шморгуна з футболу стартує 16 січня [+Відео]

У Рівному після Різдвяних свят розпочнеться традиційний футбольний турнір із «зимового футболу». Старт змагань заплановано на суботу, 16 січня.
Змагання, організовані міською федерацією футболу, будуть проводитися з метою якісної підготовки футболістів до участі у міських, обласних та всеукраїнських змаганнях з футболу та вшанування пам’яті футбольного тренера Володимира Андрійовича Шморгуна - ПОЛОЖЕННЯ.

Кількість учасників визначиться на нараді представників команд, яка пройде 5 січня 2016 року о 17:00 в приміщенні Обласного центру «Інваспорт» (м. Рівне, вул.Поштова, 5).

Команди-учасниці будуть розподілені на три групи згідно спортивно-територіального принципу. Ігри проводитимуться на запасних полях стадіонів «Авангард», ДЮСШ «Верес» та футбольному полі парку ім. Тараса Шевченка. До фінальної частини змагань, яка проходить за кубковою системою, виходять по 5 перших команд з кожної групи та 16-та за кращим результатом ігор у своїй групі з першою п'ятіркою команд.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ФК «Садове» та ФК «Малинськ» зіграють у фіналі Меморіалу Шморгуна

ФК «Малинськ» став переможцем міського Меморіалу Шморгуна

Нагадаємо, що переможцем Меморіалу Шморгуна 2015 став ФК «Малинськ», який обіграв у фіналі ФК «Садове» з рахунком 1:0. Третьою стала команд з Оржева – ОДЕК у «малому фіналі» виявився сильнішим за юніорів луцької «Волині», перегравши їх з результатом 2:0.








На правах реклами