Ми у Facebook
07.01.2016, 20:15

Любовний гороскоп на 8 січня

Що обіцяють зірки знакам зодіаку у такій непростій справі, як кохання?
ОВЕН. Сьогодні можуть виникнути дивні почуття до старшої від вас людини. Можливо, закоханість чи захоплення швидко мине, а може, все виявиться не так просто і навіть взаємно…

ТЕЛЕЦЬ. Сьогодні для вас дуже важлива думка коханої людини стосовно того, що і як ви робите. Навіть якщо думка ця виявиться помилковою, зірки радять до неї прислухатися і все зважити.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні колишній/колишня може допомогти налагодити справи з теперішнім коханням: дасть пораду, морально підтримає або втішить у важку хвилину. Будьте делікатніші з усіма, щоб не зробити їм боляче…

РАК. Сьогодні може статися те, чого ви так давно боялися. Однак воно насправді не таке страшне, як здавалося і, можливо, навіть призведе до щасливих наслідків у вашому особистому житті.

ЛЕВ. Ваш друг чи партнер може образитися на вас за те, що ви звертаєте на нього значно менше уваги, ніж на кохану людину. Постарайтеся відреагувати оперативно і адекватно.

ДІВА. Сьогодні доведеться відповідати взаємністю на почуття вашої коханої людини і на його добрі справи. Незалежно від ваших планів та настрою. Часом це буде так непросто…

ТЕРЕЗИ. Вашій коханій людині знадобиться ваша допомога і підтримка, причому в абсолютно несподіваній та незвичній для вас сфері. І у вас все вийде)

СКОРПІОН. Якщо щось має статися у вашому особистому житті, воно обов'язково прийде саме. Тому дозвольте собі хоча б сьогодні розслабитися і ні про що не думати.

СТРІЛЕЦЬ. Вас дратує, що ваша половинка зайнята чимось своїм і не звертає на вас увагу? Не хвилюйтеся, вже сьогодні ввечері вашій любовній ідилії вже нічого не загрожуватиме.

КОЗЕРІГ. Сьогодні ваша кохана людина може повідомити вам якусь не дуже приємну звістку. Постарайтеся зберегти достоїнство і не висловлюйте нецензурно своє невдоволення.

ВОДОЛІЙ. Захочеться романтики у стосунках. Постарайтеся створити її своїми руками, не чекаючи ініціативи з боку коханої людини.

РИБИ. Зірки рекомендують вашій парі у що-небудь разом пограти. У що – не так вже й важливо. Головне - це щоб вам було цікаво і весело, а час пролетів непомітно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 7 cічня
Любовний гороскоп на 6 cічня
Любовний гороскоп на 5 cічня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами