Ми у Facebook
09.01.2016, 11:30

Вітаємо з днем народження депутата Рівнеради Олександра Бабата

9 січня відзначає День народження депутат Рівненської міської ради Олександр Бабат. Вітаємо народного обранця з Днем народження!
Олександр Бабат представляє в Рівненській міській раді виборчий округ, що в районі автовокзалу. Мешканці вулиць, розташованих на цьому окрузі, знають свого обранця як людину конкретних справ, яка не перший рік вкладає власні кошти в благоустрій округу та допомогу його мешканцям. Недарма вони вже вдруге обирають його депутатом Рівнеради.

Наймасштабніший соціальний проект Олександра Бабата — це облаштування зупинки на вулиці Данила Галицького. Благоустрій будинків і дворів, облаштування дитячих майданчиків, зміцнення матеріально-технічної бази шкіл, адресна допомога соціально незахищеним верствам населення — це постійні складові депутатської діяльності Олександра Бабата. "Менше слів - більше діла", - під таким гаслом не перший рік плідно працює на благо своїх виборців Олександр Бабат.

Щиро вітаємо Вас, шановний пане Олександре, з Днем народження і зичимо міцного здоров'я, щастя і благополуччя, здійснення всіх Ваших задумів, успіхів у всіх Ваших починаннях.

Нехай те добро, яке Ви робите для людей, повертається до Вас сторицею і Господь благословляє Вас на нові добрі справи!


До теми:

Депутат Рівнеради Олександр Бабат допомагає людям самоорганізуватися і навести порядок

На сесії Рівнеради Олександр Бабат не залишився байдужим до бійців АТО

Депутат Рівнеради Олександр Бабат допомагає рівненським школам





На правах реклами