Ми у Facebook
09.01.2016, 15:00

Жахлива аварія на Рівненщині: згорілі авто та пасажири без свідомості (+ФОТО)

Аварія трапилась на другий день Різдва на Радивилівщині.
8 січня близько 15 години на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Гранівка Радивилівського району, у дорожньо-транспортну пригоду потрапили чотири автомобілі, два з них згоріли повністю, ще один – частково.

Внаслідок жахливої ДТП загинула одна людина та ще двоє без свідомості потрапили до лікарні.

26-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Skoda Fabia», їхав з дружиною у сторону Львова додому, проте, не вибравши безпечної швидкості руху, водій авто виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «ЗАЗ Forza».

У Рівному біля "Чайки" збили пішохода

Внаслідок удару обидва авто загорілися, а легковик «ЗАЗ Forza» по інерції з’їхав у кювет. Позаду нього рухався позашляховик «Suzuki Grand Vitara». Аби уникнути зіткнення та загоряння, 40-річний водій із Житомира виїхав у кювет та зупинився поблизу палаючого «ЗАЗ Forza». Тож автомобіль «Suzuki Grand Vitara» вогнем було пошкоджено частково.





У цей час позаду автомобіля ««Skoda Fabia» їхало ще одне авто. 32-річний львів’янин, який керував іномаркою «Ford Focus», аби не зіткнутися із цими транспортними засобами також з’їхав у кювет.

У результаті ДТП пасажирка автомобіля «Skoda Fabia», яку від удару викинуло із салону, загинула на місці пригоди. Їй 15 січня мало виповнитися 27 років. А 37-річний житель Дніпропетровська та його матір, яка 6 січня відзначила 58 років, та їхали у «ЗАЗ Forza», із політравмою без свідомості потрапили до Радивилівської лікарні.



Неушкодженими залишилися троє водіїв з транспортних засобів «Skoda Fabia», «Suzuki Grand Vitara» та «Ford Focus», повідомили у ГУ Нацполіції на Рівненщині.





На правах реклами