Ми у Facebook
10.01.2016, 16:30

Найкращий організатор свят - Креативна компанія "Каприз"

Якщо ви втомилися від затертих та одноманітних сценаріїв і хочете чогось особливого, то вам потрібно звертатися саме у креативну компанію "Каприз". Ось уже вісім років вони є одними з лідерів у сфері організації свят в Україні.
Всі ми любимо свята, але багато хто навіть і не здогадується, наскільки це кропіткий процес. Кожен, хто хоч раз самотужки організовував день народження близької людини чи навіть офісний корпоратив, після завершення святкування зарікався, що більше ніколи не візьметься за подібне. Але якщо за справу візьмуться професіонали, котрі вміють зробити будь-який захід незабутнім, можна сміливо забути про всі клопоти й поринати у святкову атмосферу!

Креативна компанія "Каприз" розпочала свою діяльність на початку 2007 року і до сьогодні успішно допомагає людям організувати свято їх мрії. Зовсім не потрібно залучати багато різних організаторів для організації вашої святкової події, достатньо лише подзвонити у "Каприз":

– Якщо у вас свято в якомусь певному стилі, зовсім не потрібно залучати різних організаторів, все це можна зробити з однією командою. У нас вже напрацьована велика база оригінальних номерів на будь-яку тематику. Ми пишаємось тим, що можемо повністю "закрити" свято розмовним, інтелектуальним, комедійним, танцювальним та інтерактивним жанрами, адже у нас дуже великий асортимент послуг. Красивий сервіс це якраз про нас!, - розповідають у компанії.

Яскраві пародії, відомий шоу-балет "Каприз", комедійний клуб "Co.Mix", артисти, аніматори та міми, світлове та вогняне шоу, технічне забезпечення події, організація концертних турів – це лише маленький перелік того, що "Каприз" готовий запропонувати клієнтам.



Вже п’ятий рік поспіль їх пародійне шоу дивує всіх якісним гумором. Для кожного заходу створюються індивідуальні сценарії:

– Усі жарти прописуються саме під ту аудиторію, перед якою ми виступаємо – ми наперед дізнаємося, чим вони займаються, їх коротку біографію. Ми пишаємось тим, що у нас є свій комедійний проект "Co.Mix", аналогів якому дуже мало, – розповіли "ОГО" у творчому колективі.

"Co.Mix" – це свого роду закрита комедійна вечірка, на якій є все те, що може розсмішити, – танець, пісня, театральна мініатюра, відео. Впродовж двогодинного виступу вас розважають якісним гумором та заряджають позитивом.
Новий цікавий проект креативної компанії – унікальне світлове шоу, створене на базі їх фірмового фаєр-шоу та шоу-балету "Каприз". Це повноцінний танцювальний номер, під час якого використовують спеціальне світло та найрізноманітніші лазери. Це яскравий та видовищний виступ, що викликає захоплення з першого погляду і подібних якому просто немає.

– У кризовий період ми не тільки протримались і не закрились – ми розвинулись, розширились, у нас з’явилися нові ідеї, ми технічно оновились та додали нові послуги. І ми обіцяємо не зупинятися й надалі, радувати та дивувати всіх навколо нашими якісними послугами! – підкреслюють у команді креативної компанії "Каприз".

Головна особливість "Капризу" в тому, що у сфері надання святкових послуг тут розробили свій оригінальний продукт на будь-яку тематику. І база новинок постійно оновлюється – різноманітних ідей та номерів є аж на два роки наперед. Креативна компанія – це своєрідний мозковий центр, у якому беруться за будь-які божевільні ідеї та гарантують якісно й оригінально організувати будь-який захід. Тому коли "Каприз" за щось береться, то вам немає про що непокоїтися.


Креативна компанія "Каприз"
Адреса: м. Рівне, вул. Кавказька, 7 (зліва від центрального входу)
Тел: (097) 481-13-58, (050) 585-77-82.
Сайт: kaprizik.com.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ