Ми у Facebook
11.01.2016, 19:00

"Величне століття. Кьосем": чи побачимо продовження улюбленого турецького серіалу?

Із 11 січня 2016 на каналі 1+1 можна буде переглянути всі сезони грандіозної телеісторії про епоху султана Сулеймана Пишного та долю його коханої дружини, легендарної українки Роксолани.
Щовечора у будні о 17:10 на нас чекають зустрічі з улюбленими героями иа героїнями найрейтинговішого серіалу 2013-2014 років - «Величне століття. Роксолана».

Тим часом творча група проекту розпочала зйомки серіалу-продовження. Кажуть, над продюсерами та акторами «Величного століття» тривалий час висіло якесь дивне прокляття. Багато хто з виконавців головних ролей понад рік не могли відпочити й зняти нервову напругу, їм не надходили жодні нормальні пропозиції про роботу…

Зірки серіалу “Величне століття. Роксолана”: що змінилось у 2015 році

І ось творці серіалу на чолі з продюсером Тимуром Савджі наважились на продовження – перша серія нового проекту «Величне століття. Кьосем» (Kösem Sultan) вийшла в ефір 12 листопада 2015 на каналі Star TV Туреччини.

Це історія однієї з найвпливовіших жінок Османської імперії, яка жила через 100 років після Роксолани.

Кьосем Султан – реальна історична особистість, гречанка Анастасія. У 14-річному віці її привезли до Стамбула, де дівчина потрапила в гарем султана Ахмеда I. Її назвали Махпейкер. Вродлива дівчина виявилася на рідкість мудрою та передбачливою, і незабаром сам султан, а потім і весь палац потрапили під вплив неординарного розуму обдарованої наложниці.



Кьосем народила султанові шістьох дітей: чотирьох синів - Мурада, Сулеймана, Ібрагіма і Касима та двох дочок - Айше і Фатьму. Вона єдина в історії Османської імперії стала великою валіде за правління сина та внука, і фактично багато років царювала сама.





На роль коханої правителя Османської імперії у різні періоди її життя творці нового серіалу обрали чотирьох актрис.

Серед них - голлівудська зірка Сара Хайланд, білява гречанка Анастасія Тсілімпоу.



А наложницю султана в молоді роки, починаючи з 8 серії, грає турецька актриса Берен Саат, відома нам як головна героїня серіалів «Фатмагюль» і «Заборонене кохання».



Спочатку повідомлялося, що головну роль у новому серіалі виконає рудоволоса туркеня німецького походження Мер'єм Узерлі, яка стала улюбленицею глядачів після першого сезону серіалу про любов султана Сулеймана I та українки Роксолани - Хюррем Султан. Однак Мер'єм Узерлі у травні 2013 року покинула проект, нібито через перевтому, а на початку наступного року народила дочку.

Чи перевершить славу Роксолани Мер'єм Узерлі Анастасія-Кьосем Берен Саат - покажуть рейтинги нового серіалу.

До речі, нещодавно на телеринку у Каннах серіал презентував неперевершений Халіт Ергенч – султан Сулейман у попередній історії про Роксолану – Хюррем Султан. Свою участь у другому серіалі він поки не підтвердив, але хто знає... інтрига зберігається... Можливо, не випадково телеканал 1+1 з 11 січня починає показ всіх трьох сезонів "Величного століття"...

«Величне століття»: життя акторів після серіалу [+Фото]





На правах реклами