Ми у Facebook
11.01.2016, 10:20

У чемпіонаті Рівного з футзалу змінився лідер [+Відео]

Після матчів 5 туру Чемпіонату міста Рівне з футзалу відбулася рокіровка на вершині турнірної таблиці. Перша поразка ФК «Хімік-Садове» у турнірі та чергова перемога «Комфорт-сервіс» підняла «комфортівців» на перше місце, а «хіміків» опустила на третє.
Результати 5 туру, 9 січня, субота:
«Горизонт» – «Квартал» - 5:4, «Славія» - «Хімік-Садове» - 5:1, «Ребелс» – «Північ-центр» - 4:1, «Граніт» – «Феміда» - 3:1, «Рівнегаз» – «Комфорт-сервіс» - 1:9

Центральним поєдинком туру стало протистояння «Славії» та «Хімік-Садове». До цієї зустрічі саме остання команда лишалася єдиною, яка ще не втрачала очків у змаганнях. Але цього разу перевага «славістів» була незаперечною – вони поступово на протязі матчі нарощували перевагу в рахунку і в підсумку здобули перемогу з крупним рахунком.

З дуже крупним результатом «Комфорт-сервіс» розгромив «Рівнегаз» та піднявся на чисте перше місце у турнірній таблиці.

Ледве не зазнали неочікуваних очкових втрат ще одні фаворити – костопільчани. У зустрічі проти «Кварталу», який набрав лише одне очко, «Горизонт» забив переможний м’яч лише на останній хвилині матчу.

Нелегкою виявилася перемога і у «Граніту», який відкрив рахунок у грі проти «Феміди» лише у другому таймі. Щоправда «прокурори» майже відразу провели гол у відповідь. Але прийнятний для них результат протримався лічені хвилини – «гранітівці» дуже швидко забили два поспіль м’яча, що забезпечило їм комфортну перемогу.

Першу перемогу у турнірі здобув «Ребелс», який, пропустивши першим від «Північ-Центр», забив у відповідь чотири голи.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Чемпіонаті Рівного з футзалу визначився одноособовий лідер

У фіналі Кубка мера «Славія» обіграла «Горизонт»










На правах реклами