Ми у Facebook
11.01.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 12 січня

Що обіцяють зірки закоханим, одруженим і розгубленим знакам зодіаку у любовних справах?
ОВЕН. Час наводити мости кохання і визначатися з вибором. Можливо, ви були несправедливі до людини, яка до вас занадто добре ставиться.

ТЕЛЕЦЬ. Коханий/кохана розумітиме ваші слова зовсім не так, як вам цього хотілося б, і навіть їх перекручуватиме на свій манер. Краще нічого не доводити, сьогодні це марно...

БЛИЗНЮКИ. Може, і не все буде у вас виходити, та цього зараз і не потрібно – найцікавіший сам процес. Чудовий день та вечір для початку нових романтичних стосунків.

РАК. Відчуєте гостру нестачу часу, та й самопочуття і настрій можуть бути не з кращих. На подібному фоні легко посваритися навіть з найближчими людьми та найдорожчими половинками. Спробуйте цього не допустити!

ЛЕВ. Присвятіть цей день спілкуванню з близькими людьми, друзями та потенційними коханими. Сімейне життя одружених потребує особливої уваги. На дозвіллі варто подумати про майбутнє і переосмислити події нещодавнього минулого.

ДІВА. До вас стануть прислухатися, вашою думкою почнуть дорожити. Ви проявите максимум інтуїції і допоможете цим не тільки собі, а й своїм половинкам.

ТЕРЕЗИ. Постарайтесь не вплутуватися в дискусії, особливо ті, які особисто вас не стосуються.

СКОРПІОН. Проявіть витримку і терпіння. Можливі недомовки, якісь непорозуміння і навіть сварки з коханою людиною.

СТРІЛЕЦЬ. Якісь події можуть вплинути на ваше сімейне життя, в якій очікуються зміни. Не рубайте з плеча і стежте за власними емоціями.

КОЗЕРІГ. Не очікується жодних несподіванок або інших незапланованих подій. Ви можете сміливо опертися об плече своєї поолвинки, вона вас не підведе.

ВОДОЛІЙ. Чому б не організувати сьогодні вечірку? Немає приводу? А ви згадайте чи придумайте. Наприклад, півроку знайомства з коханою/коханим на такій же вечірці)

РИБИ. Не йдіть на повідку у власних емоцій, постарайтеся сконцентруватися. Не дозволяйте нікому вставати між вами і вашою пасією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 11 cічня
Любовний гороскоп на 10 cічня
Любовний гороскоп на 9 cічня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами