Ми у Facebook
12.01.2016, 17:10

Рівнян запрошують до участі у конкурсі фотографій

«Рівне-2016. День за днем» - саме так називатиметься єдиний в Україні конкурс репортерської фотографії для усіх фотолюбителів та професіоналів, що по-особливому побачили Рівненщину крізь свій об'єктив, що стартував 10 січня.
Основна мета конкурсу – створити якісний фотолітопис подій року від кращих фотомитців та фотокореспондентів Рівненщини і не тільки.

Впродовж року організатори збираються приймати за посиланням http://rivneday.ukrfoto.org/ кращі репортерські роботи наших місцевих, та можливо, іногородніх фотографів. На фото мають бути ключові події, особи, примхи природи тощо. Один словом, усе, що є вагомим у житті нашого краю.

Є прагнення визначати проміжних переможців – раз на квартал. А також проводити майстер-класи для нас самих та для наших молодих, починаючих фотомитців від провідних фотокореспондентів України та зарубіжжя.

Як у Рівному відроджуватимуть фотографію та історію

Завершити перший такий конкурс планують 31 грудня 2016. А підбити підсумки, із якісною фотовиставкою та нагородження думаємо у другій половині січня 2017 року.





На правах реклами