Ми у Facebook
13.01.2016, 21:30

Модний макіяж 2016: основні новинки

Новий рік для багатьох з нас асоціюється з кардинальними змінами і найчастіше ці зміни у жінок розпочинаються зі створення нового іміджу, одним з головних компонентів якого є вдалий макіяж.
Ні для кого не секрет, що з кожним роком мода пропонує нам все більше новинок, модних трендів та й вимог до жіночої краси. 2016 рік - не виключення. Візажисти не забувають удосконалюватися і пропонують нові модні тенденції у макіяжі. Пропонуємо ознайомитися з основними:

1. Сяюче обличчя. Цьогоріч засоби для надання шкірі матовості відходять на задній план. Тепер в моді блискуча зіркова шкіра. А найбільше така основа підійде для макіяжу в стилі "натюрель".



2. Коричневі тони. Затушовування лінії брів, недбалість і розмитість у фарбуванні повік і коричневі відтінки в Smoky-eyes - саме такий макіяж додасть образу впевненості і зухвалості.

3. Широкі брови. Тонкі намальовані брови тепер не в моді. На піку популярності широкі коричневі або сіро-коричневі брови, укладені за допомогою гелю, спеціального воску або закріплювача.

4. Помада. Обираючи колір помади у 2016 році варто надавати перевагу темним відтінкам. Бордо, коричневий, фіолетовий, винний - повинні стати головними кольорами для фарбування губ.



5. Яскравий рум'янець. Фахівці з макіяжу цьогоріч відмовилися від світлих рум'ян. Тепер варто надавати перевагу яскравим кольорам і наносити такі рум'яна можна не лише на щоки, а й на ніс та лоб.



6. Мандаринові, помаранчеві, коралові тіні, ну і незмінні класичні чорні стрілки - також серед основних трендів 2016 року.

Вдалих змін!

Статті до теми:

Вчені визначили, скільки часу жінки витрачають на макіяж

10 помилок макіяжу, які вас старять

Модні тенденції в макіяжі від минулого до сьогодення

Вчені стверджують - яскравий макіяж дратує чоловіків






На правах реклами