Ми у Facebook
13.01.2016, 22:00

Психологи стверджують: чоловіки не вміють спілкуватися з жінками в Інтернеті

Досить часто сучасні чоловіки обирають Інтернет як засіб знайомства з жінками, але, як виявилось в більшості випадків така поведінка не лише не приваблює, а й дратує жінок - а все тому, що більшість чоловіків, на думку психологів, дійсно не вміють спілкуватися з жінками в Інтернеті.
Усім відомо, що спілкування в Інтернеті сьогодні дуже часто заміняє реальні стосунки. Причиною таких змін є розвиток комунікацій, доступність, ну і зручність. Чоловікам не доводиться знайомитися на вулиці, придумувати способи завоювання, варто лише поставити кілька лайків або долучити в друзі бажану дівчину і спілкування налагоджується саме по собі. Але чи насправді так легко створити стосунки за допомогою Інтернету?

Як стверджують психологи, більшість чоловіків насправді не вміють налагоджувати стосунки з жінками в соцмережах. Для того, щоб опублікувати такі висновки, вчені провели дослідження, до якого залучили жінок 550 жінок, які користувалися сайтами знайомств. В результаті експерименту стало відомо, що більше 63% леді вважають, що більшість чоловіків потребують удосконалення навичок спілкування.

Також 73% жінок (26-35 років) заявили, що багатьом чоловікам варто ще довго вчитися над своїм вмінням вести діалог в Інтернеті. А половина опитаних дам взагалі відмовилися ходити на побачення з чоловіком, якого зустріли в соціальній мережі.

Обурення щодо неграмотності в сторону чоловіків досить часто можна зустріти і в рівненських соцмережах. Але чи справді такі помилки у спілкуванні стосуються лише чоловіків? Своїми думками з приводу цього питання діліться у коментарях.

За матеріалами: www.medikforum.ru.

Статті до теми:

Будьте в тренді: чоловіки з "пузом" знову на піку популярності

Чому жінкам подобаються бородаті чоловіки

Доведено - пиво підвищує сексуальний потяг чоловіків






На правах реклами