Ми у Facebook
14.01.2016, 17:00

Лідер рівненського Правого сектору Роман Коваль: "У владі потрібні справжні патріоти"

Лідер “Правого сектору” на Рівненщині — про підсумки року, що минає, революційний шлях розвитку країни та те, які зміни потрібні українському суспільству. Роман Коваль поділився роздумами про діяльність “Правого сектору”, блокаду Криму та безумовну перемогу українських військ у війні на Сході.
“Правий сектор” у всіх на слуху
Впродовж року, що минає про “Правий сектор” не говорив тільки лінивий. Наша організація була у всіх на слуху, як патріотична організація, яка послідовно відстоює змінення старої системи влади. Під час виборів до місцевих рад усіх рівнів наша організація довела, що вибори — це не ціль, не те, для чого ми працюємо. Вибори — це частина політичного процесу, а наша мета — руйнування старої корумпованої системи і вже після того — приведення до влади справжніх патріотів української держави.

Випробування на міцність
Нам вірять люди, нас боїться країна-агресор... Не дарма ж в усіх російських новинах можна почути про те, як “Правий сектор” володарює в Україні. Насправді усі наші дії — це перевірка усіх наших побратимів, членів “Правого сектору” на міцність сили духу та переконань. З нами ті, хто не відмовився від принципів, попри те, що ми не пішли на вибори, з нами істинні патріоти! Ми боронимо Україну від ворога на Сході, підтримуємо блокаду Криму і в кожному з регіонів доклаємо зусиль, щоб ми не втратили нашу українську державу.

Блокада Криму як послаблення окупанта

Нині “Правий сектор” бере активну участь у блокаді Криму. Не можу не зазначити, що ми чуємо різноманітні думки з цього питання. Є чимало скептиків, які вважають, що такі дії жодним чином не впливають на країну-агресора. Проте ми переконані, що так послаблюємо військовий потенціал окупантів і не зупинятися на досягнутому. Ми маємо продовжувати тиснути по всіх можливих напрямках, щоб Крим повернувся додому, став знову частиною великої держави Україна!

Час завершити революцію
Цього року ми відзначили річницю Революцію Гідності. Нам прикро, що революція, яку розпочали студенти, вийшовши на мирне зібрання, не досягла своєї головної цілі. Ми бачимо, що нині маємо боротися не тільки з зовнішнім, але і з внутрішнім ворогом. Корупція, місцеві “царі”, олігархічні клани досі тримають владу у своїх руках і не збираються за жодних умов її віддавати. Ми ж віримо, що суспільно-політичні зміни, яких вимагали люди на Майдані все таки відбудуться. І можливо це через прихід до влади революціонерів-націоналістів, які вибудують політичну систему, яка відповідатиме інтересам української нації.

Годі казати АТО, у нас іде війна
З екранів телевізорів нас переконують у тому, що на Сході проводиться антитерористична операція. Але давайте будемо називати все своїми іменами. В країні йде війна, ніякого перемир'я на Сході наші хлопці не бачили і не побачать. Обстріли бойовиків, що продовжуються вздовж усієї лінії розмежування. Ворог нарощує сили і не зупиняється ні перед чим. Ми працюємо на мирній території для підготовки наших хлопців, а також постійно намагаємося допомагати військовим на Сході. “Правий сектор” не просто надає допомогу військовим, а і самі займаємося доправкою вантажів у найгарячіші точки протистояння.





На правах реклами