Ми у Facebook
14.01.2016, 22:00

Як вживання кави впливає на розмір грудей

Багато жінок не можуть уявити свій день без чашечки кави, але саме цей напій може не лише підняти настрій, а й негативно позначитися на розмірах жіночого бюсту.
Усім давно відомо, що жіночі груди являються головною "приманкою" для багатьох чоловіків, тому більшість леді зачасту комплексують, коли розмір бюсту не задовольняє їх. Так-от, вчені виявили одну з головних причин зменшення грудей у жінок і ця причина - щоденне вживання кави.

Дослідження впливу кави на розмір грудей провели шведські вчені. Для цього вони залучили 300 учасниць, які протягом кількох років щодня вживали каву. В результаті виявилось, що розмір грудей практично всіх учасниць зменшився. Але слід зауважити, що такі результати спостерігалися в основному в жінок, які мали великий бюст. Також було доведено, що вживання 1-2 кружки кави на день не позначиться катастрофічно на розмірі грудей, а от перевищення цієї норми протягом тривалого часу може змусити вас бігти в магазин за новою білизною.

Але, на противагу цьому твердженню, було доведено й те, що вживання кави знижує ризик виникнення онкозахворювань молочних залоз. Тому вживати каву чи ні - ваш вибір!


Статті до теми:

Який розмір грудей найбільше приваблює чоловіків

Як правильно визначити розмір грудей

Чому груди втрачають форму





На правах реклами