Ми у Facebook
15.01.2016, 13:20

Кращий товаровиробник року - "Сталь-М"

“Сталь-М” – продукція еталонної якості.
Вже вкотре рівненське підприємство “Сталь-М” отримує перемогу у Всеукраїнському конкурсі якості "100 кращих товарів України". Цьогоріч компанія стала кращою в номінації "Промислові товари для населення", а нагороду отримали двері металеві протиударні вхідні в квартири (другого розряду міцності за опором зламу) з класом вогнестійкості 30 та 60 хвилин. Одна з найважливіших переваг компанії – сертифікована система управління якістю (згідно з ISO 9001:2008), яка гарантує якість продукції на кожному етапі виробництва.


Сталь-М» — уособлення успіху Олексія Муляренка


Експертна група конкурсу відзначила, що компанія "Сталь-М" – це сучасне високотехнологічне підприємство європейського рівня, яке постійно працює над підвищенням якості власної продукції та гідно крокує з відомими фірмами світу.

"Сталь-М" здатне повністю задовольнити найвибагливіші вимоги споживачів. Свідченням цього є перемога не тільки регіонального, а й загальнодержавного рівня. На підприємстві використовують науковий підхід до виробництва, аналізують ринок збуту. І у такий спосіб покращують якість своєї продукції. Інноваційний підхід в управлінні, який застосовує керівництво підприємства, робить його успішним і прогресивним.

– Один з головних факторів нашої перемоги – це стабільність. Ми працюємо на українському ринку вже досить давно – 15 років – і весь цей час покращували якість нашої продукції та стандарти обслуговування наших клієнтів. Ми намагаємось завжди йти назустріч кожному клієнту, аби йому було зручно і гарно з нами працювати. Особливою гордістю підприємства є наші працівники – досвідчені люди та професіонали свої справи, – зазначив заступник директора з виробництва "Сталь-М" Євгеній СМОЛЯР.

Де ви не планували би придбати вхідні двері – ми наполегливо рекомендуємо вам, як мінімум, отримати консультацію у фахівців нашого фірмового магазину або відділу збуту, щоб мати уяву, на що звернути увагу при виборі вхідних дверей. Скористайтесь нашим досвідом, щоб потім не шкодувати про помилку, яка, на жаль, може коштувати набагато дорожче, ніж вартість дверей. Вхідні двері відповідають у першу чергу за цінні для вас речі, але, на жаль, у наш час все частіше і за життя та здоров’я вас та ваших близьких.

У рамках роботи над брендом Рівного сформовано критерії, завдяки яким можна визначити компанії, які достойно представляють наше  місто в Україні та за кордоном. Такі компанії отримають право гордо називати себе “Посол міста”. Фактично, ця система оцінки дуже схожа на критерії, за якими оцінюються переможці конкурсу “100 кращих товарів України”. А враховуючи те, що компанія “Сталь-М” чітко асоціюється з тим, що ми рівненський виробник, то нашу компанію можна з упевненістю назвати “Послом міста” у сфері економіки, бізнесу та виробництва, – підкреслив під час розмови Євгеній Смоляр.





На правах реклами