Ми у Facebook
16.01.2016, 17:00

Будівельна компанія року у Рівному - "РАНГ"

Група компаній "РАНГ": конкурентна ціна та якість виконання.
Будівельна фірма “Ранг” добре відома у Рівному, адже працює на ринку з 2003 року. Нині "РАНГ" – ціла група компаній, які працюють у сфері будівництва. 12 років розвитку – це шлях удосконалення набутих знань та технологій, а також щоденні кроки до успіху.

Група компаній "РАНГ" – це компанії з повним циклом будівництва будівель різного призначення та цілою низкою необхідних для цього підрозділів та виробництв. Зведення об’єктів здійснюється в чітко встановлені строки, із залученням достатньої кількості кваліфікованих робітників, забезпечення сучасною будівельною технікою, інструментами та обладнанням.

На рахунку групи компаній "РАНГ" на сьогоднішній день збудовано достатню велику кількість житлових багатоповерхових будинків, магазинів з торгово-сервісними центрами, приватних будинків, реконструкцій приміщень різного призначення, капітальних ремонтів будівель та приміщень.

"РАНГ" надає широкий спектр послуг будівництва споруд різного призначення. Нині у Рівному будівельна фірма працює над здачею в експлуатацію магазину та 5-поверхового житлового будинку на вулиці Степана Бандери.

Також спеціалісти "РАНГу" продовжують будівництво дитячого садочка в селі Оржів. Спорудження дитсадка відбувається за державні кошти. Заплановано, що об’єкт буде здано в експлуатацію уже наступного року. Завдяки освоєнню державних коштів вдалося розширити колектив до 100 людей, які є справжніми професіоналами своєї справи.
Група компаній "РАНГ" виграла тендер на продаж квартир у селі Зоря для міністерства оборони. Нині житловий будинок завершено і вже передано замовнику.

– У тендері на спорудження квартир для Міноборони брали участь вісім компаній. Нам вдалося перемогти завдяки конкурентній ціні та якості виконання, – розповідає директор групи компаній "РАНГ" Максим ЛУКАШИК.

Максим Лукашик
Максим Лукашик


Упродовж року фірма брала участь у багатьох конкурсах зі встановлення дитячих майданчиків, а також веде проектування у місті Луцьк. Вже наступного року у сусідньому обласному центрі "РАНГ" збирається розпочати будівництво великого житлового комплексу.
А у Рівному "РАНГ" вже запланувала кілька амбітних проектів, вони поки що не розголошуються, але точно не залишаться поза увагою рівнян, які відразу ж відмітять надійність та якість від "РАНГу".

33028, Україна
м. Рівне,
вул. Гетьмана Мазепи, 4а/6а
+38 0362 46 02 07
+38 098 009 80 88





На правах реклами