Ми у Facebook
17.01.2016, 20:15

Любовний гороскоп на 18 січня

Про що шепчуть зорі романтично налаштованим знакам зодіаку?
ОВЕН. Навряд чи варто сьогодні намагатися щось затівати на любовному фронті. Постарайтеся розслабитися, відпочити від зайвої метушні й отримати задоволення, якщо воно безкоштовне )

ТЕЛЕЦЬ. Сьогоднішній вечір (а, якщо пощастить, то й ніч) обіцяють бути цікавими й насиченими подіями. Можливі нові знайомства. Якщо тільки, звичайно, ви не сидітимете вдома в гордій самотності.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні ваші любовно-сексуальні справи переживають не найкращі часи. Побудьте хоч недовго на самоті - це вас трошечки приведе до тями й примусить тверезо мислити. Стан, звичайно, трохи для вас незвичний. Але в даний момент дуже корисний )

РАК. Позитивні риси вашого коханого/коханої розкриються сьогодні з такою силою, що недоліки навіть у лупу розглядати буде просто неможливо. А даремно маленькі нюанси можуть багато про що сказати…

ЛЕВ. Сьогодні у вас може виникнути враження, що про ваші особисті смаки та вподобання, в тому числі й сексуальні, відомо всім – знайомим і незнайомим.

ДІВА. Нейтральний день, якщо ви самі не зробите його незабутнім. Не забувайте про чоловіків, які, як відомо, люблять очима )

ТЕРЕЗИ. Ви чекаєте дзвінка від коханої людини і ніяк не можете його дочекатися? Можливо, на те є дуже вагомі й поважні причини. Може, зателефонуєте самі й поцікавитеся, чи все гаразд?

СКОРПІОН. Еротичні сни, які насняться вам сьогодні, означатимуть, що ви страшенно скучили або просто самотні й потребуєте любові та ласки. Цілком можливо, любовні сновидіння мають реальні шанси збутися. Або просто зняти сексуальну напругу. Тож варто лягти спати раніше ))

СТРІЛЕЦЬ. Якщо вам раптом закортіло посперечатися, постарайтеся обрати об'єкт, суперечка з яким не спричинить катастрофічних наслідків типу розставання навіки. А то ризикуєте бути вигнаними з теплого ліжка в найбільш цікавий момент.

КОЗЕРІГ. Сьогодні ви будете страшенно ревниві, але ви повинні знати, що суперники - всього лише ілюзія, предмет вашої нездорової уяви. Адже ви зараз неймовірно чарівні, а отже, поза конкуренцією.

ВОДОЛІЙ. Наполегливість і прагнення досягнути своєї мети - ваші головні козирі. Стосунки з коханою людиною будуть складатися вдало, головне - не перегинати палицю і не ставити себе вище за інших.

РИБИ. Клубок особистих стосунків і любовних переживань сьогодні може стати настільки щільним, що вам доведеться все це розплутувати не один день…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 17 cічня
Любовний гороскоп на 16 cічня
Любовний гороскоп на 15 cічня
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами