Ми у Facebook
19.01.2016, 18:20

На концерті 26 січня у Рівному Павло Табаков заколядує на восьми мовах

Співак вирушає у тур містами України «Сніг без пауз».
Павло Табаков і його група 2016-ий рік розпочали стартом концертного туру містами України із новою новорічно-різдвяною програмою «Сніг без пауз». 3-го січня володар титулу «Голос країни» зібрав два аншлаги у рідному Львові. А тепер вирушає далі. 26 січня сольний концерт Павла Табакова відбудеться у Рівному – у Міському палаці культури «Текстильник» (початок – о 19:00).

Нагадаємо, що Павло Табаков дасть сольний концерт у Рівному

Новорічно-різдвяні концерти стали для Павла Табакова вже доброю традицією. Щозими співак радує своїх шанувальників святковими концертними програмами, сповненими Любові, Добра та Теплоти. І 2016-ий рік не став винятком! Тур «Сніг без пауз» Табаков присвячує 10-річчю своєї сольної пісенної кар’єри: рівно десять років тому він переміг у найпопулярнішому на той час талант-шоу на українському телебаченні «Шанс».

- Музика, особливо колядки та різдвяні пісні, у зимовий період допомагають усім нам стати добрішими і об’єднатися довкола світлого та вічного, - каже Павло Табаков. - Тож поспіваймо у ці свята разом! Та й так, щоб зарядитися позитивними емоціями на цілий рік!


У своїй новій святково-зимовій концертній програмі «Сніг без пауз», яку меломани Рівного почують 26 січня, Табаков обіцяє заколядувати на восьми (!) мовах: українською, польською, англійською, французькою, німецькою, італійською, іспанською і навіть на латині!


Концерти «Сніг без пауз» – це також традиційні українські колядки в оригінальних версіях, авторські новорічно-різдвяні пісні, зимові та світові хіти. Поруч із уже відомими колядами і піснями з альбому «Різдво для двох», а також минулорічним різдвяним синглом «Мирне Різдво», цієї зими Табаков підготував не один музичний сюрприз і не одну прем’єру. Одну із них прихильники співака точно будуть підспівувати – сингл «З Новим роком!», який активно ротується в ефірі українських радіо і телеканалів (прем’єра кліпу «З Новим роком!» відбулася наприкінці 2015 р. - ).

Графік туру Павла Табакова «Сніг без пауз»:

16 січня – Київ, клуб «Carribean Club».

17 січня – Вінниця, Будинок офіцерів.

19 січня – Чернівці, Чернівецька філармонія.

20 січня – Івано-Франківськ, Івано-Франківська філармонія.

25 січня – Луцьк, Палац культури міста Луцьк.

26 січня – Рівне, Міський палац культури «Текстильник» (квитки – за тел.: 098 703 37 09).

30 січня – Червоноград, Народний дім.

31 січня – Коломия, Народний дім.

Відео із попередньої Новорічно-Різдвяної програми Табакова «Різдво для двох»:

Акустичний блок

Нова радість стала

Колискова





На правах реклами