Ми у Facebook
19.01.2016, 20:20

Любовний гороскоп на 20 січня

Про що нашіптують зірки романтичним знакам зодіаку?
ОВЕН. Сьогоднішній день буде настільки переповнений позитивом, що запам'ятається надовго. Тільки постарайтеся не луснути від надлишку емоцій ))

ТЕЛЕЦЬ. Не вірте тим, хто стверджує, що не можна двічі увійти в одну й ту ж річку. Тим більше - в коханні...

БЛИЗНЮКИ. Ви вирішили припинити контакти з колись коханою людиною? Що ж, іноді потрібно приймати і такі рішення...

РАК. Можливо, ви нарешті зустрінете любов всього свого життя. Щоправда, для цього доведеться, як мінімум, встати з дивана і вийти на вулицю. Чи готові ви на такий подвиг, тим більше що там мороз?..

ЛЕВ. День та вечір обіцяє бути наповненим коханням і навіть любовними пригодами. Не виключено навіть, що в ліжку ви опинитеся сьогодні не один раз.

ДІВА. У ваше серце можуть закрастися сумніви. У правильності вибору супутника життя в тому числі. Женіть геть такі думки!

ТЕРЕЗИ. Якщо відчуваєте у стосунках з вашою половинкою похолодання, не зневіряйтеся. Лише будьте трохи уважніші до нього/неї і трохи впевненіші в собі.

СКОРПІОН. Сьогодні ваша кохана/коханий не захоче ділитися з вами своїми переживаннями. Постарайтеся поважати це бажання. Якщо захоче - ви будете першою людиною, якій він все розповість)

СТРІЛЕЦЬ. Поведінка вашої коханої людини буде непередбачуваною і незбагненною. Доведеться витратити трохи сил і часу для того, щоб зрозуміти, як така рідна, близька вам людина могла вчинити з вами подібним чином.

КОЗЕРІГ. Нехай сьогодні відчуття польоту не покидає вас! Якщо є можливість, проведіть день та вечір обов'язково удвох, взявшись за руки!

ВОДОЛІЙ. Сьогодні ваш зоряний день. Тільки не забувайте, що і такі щасливі миті мають властивість закінчуватися, як це не прикро...

РИБИ. Сьогодні вам варто поговорити з вашою коханою людиною, у тому числі про високе і далеке – культуру, мистецтво, поезію, філософію... Вам є про що сказати одне одному )

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 19 cічня
Любовний гороскоп на 18 cічня
Любовний гороскоп на 17 cічня
Позитивний гороскоп на 2016 рік







На правах реклами