Ми у Facebook
22.01.2016, 17:40

Школярам на Рівненщині презентували оновлений фестиваль здорового способу життя [+Фото]

У селі Суховоля на Володимиреччині молодші школярі взяли участь у фестивалі здорового способу життя за оновленою спортивною програмою. Представили її працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.
До нової програми поряд з традиційними були включені й нові елементи. Для участі у фестивалі з’їхалися команди юних спортсменів з довколишніх шкіл. Переможців та призерів було нагороджено дипломами та призами.

«У командних естафетах школярі демонстрували своє вміння справлятися з футбольними та фітбольними м’ячами, тенісними ракетками та хокейними ключками. Особливо цікавими і сповненими несподіванок виявилися комбіновані естафети, у яких учасникам довелося демонструвати свою вправність у володінні різним спортивним інвентарем та швидко налаштовуватися на виконання завдань», - розповіли у КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської облради.

Для участі в індивідуальних конкурсах команди делегували своїх представників, котрі вміють вправно обходитися з гімнастичним обручем, скакалкою, футбольним м’ячем та влучно накидати кільця на конуси.

У естафетах на найвищу сходинку п’єдесталу пошани «злетіла» команда «Соколята» з села Великі Телковичі. «Олімпійцям» рідні стіни допомогли вибороти друге місце. Третє місце посіла команда «Сокіл» із села Краcносілля.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Сарни прийняли фестиваль здорового способу життя

У Рівному пройде обласний фестиваль з легкої атлетики

В індивідуальних конкурсах переможцями стали: представниця команди господарів Ірина Совгуть найкраще впоралася з гімнастичними обручами; зі скакалкою всіх перестрибала Олександра Блищик із села Великі Телковичі; Олександр Герман із села Воронки найдовше жонглював футбольним м’ячем і виборов титул «Володаря м’яча»; його однокласниця Надія Деркач була найвлучнішою у накидання кілець на конуси, здобувши титул «Володаря кілець».

Скориставшись нагодою, працівники «Спорту для всіх» Рівненщини вручили нагороди місцевим призерам обласних конкурсів. Зокрема, за друге місце в обласному конкурсі «Олімпійський куточок» серед шкіл І – ІІ ступенів кубком і дипломом КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області відзначено Суховільський НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ». За третє місце у цьому конкурсі серед шкіл І – ІІІ ступенів нагороду отримала школа села Великі Телковичі.

Відзнаки від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та Відділення НОК України у Рівненській області за третє місце в обласному конкурсі дитячого малюнка на спортивну тематику «Спорт очима дітей», що проходив з нагоди 25 річниці створення Національного олімпійського комітету України, серед учнів молодших класів отримала учениця 3 класу Красносільського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» Каріна Кравчук.



















Вступ-2016: як за 2 дні ви можете підготуватись до вступу на журналістику






На правах реклами