Ми у Facebook
27.01.2016, 08:20

Рівненському цуценяті-актору знайшли господарів

Бажання взяти цуценя виявила багатодітна родина з села Великий Олексин Рівненського району.
Як писав портал ОГО, кілька тижнів тому у Рівному шукали чотирилапого актора. Це робив продюсер Віктор Булига. Цуценя було потрібне для зйомок короткометражного фільму про переселенців під назвою "Туди, де є любов".

У Рівному зняли фільм про преселенців (ВІДЕО)

- Ми готували фільм на фестиваль і шукали для зйомок дворняжку, - розповів ОГО Віктор Булига. - Бо хотіли показати, що переселенцями можуть стати не тільки люди, а й тварини. Натомість знайшли по оголошенню в інтернеті жінку, яка продавала двомісячних російських спаніелів. Вона погодилася дати цуценя для зйомок. А коли фільм зняли, господиня цуценяти запропонувала знімальній групі його придбати. Але ніхто на це не зголосився. Втім, коли ця жінка побачила знятий нами фільм, вирішила цуценя нам подарувати. Але ніхто зі знімальної групи не міг собі забрати песика, бо в когось кішка вдома, в когось - ще якісь причини. Тож ми вирішили знайти цуценяті господарів. І теж це зробили через інтернет.

У Рівненському зоопарку можна безкоштовно відвідати "Нічний світ"

За словами п. Булиги, днями до нього зателефонувала керівник літературної частини Рівненського облмуздрамтеатру Ірена Боровець і повідомила, що цуценя хоче взяти собі багатодітна родина із Великого Олексина. Власниця чотирилапої акторки погодилася подарувати її цій родині. Адже діти давно просили у батьків завести собаку.

Творчий вечір народної артистки відбудеться у Рівному

- Думаю, що спаніелю, а це мисливський пес, краще буде жити у селі, ніж у міській квартирі. Виявляється, саме ці дітки давно вже хотіли саме таке цуценя і дуже про це молились Богові. Значить, дива можуть мати місце, особливо якщо цього дуже захотіти, а наша чотирилапа акторка завдяки участі у зйомках потрапляє ТУДИ, ДЕ Є ЛЮБОВ, - додав п.Булига.




Кадри з фільму






На правах реклами