Ми у Facebook
27.01.2016, 14:40

Рівнянин балотуватиметься на посаду Президента України

Віталій Скоцик

Про такий свій намір повідомив голова Аграрної партії України Віталій Скоцик.
Віталій Скоцик родом із села Симонів Гощанського району Рівненської області. Він став першим в Україні доктором наук у галузі стратегічного менеджменту, у 1992 році отримав почесне громадянство США, у 1996 році визнаний кращим іноземним топ-менеджером Великої Британії. Працював на посадах топ-менеджера в ряді українських та міжнародних аграрних корпорацій, зокрема, генеральним директором Landkom International, головою наглядової ради групи компаній АMAKO. У вересні 2014 року Віталій Скоцик очолив Аграрну партію України, яка впродовж року оновилася і зуміла вже на чергових місцевих виборах вийти у п’ятірку лідерів.

Досьє на Скоцика Віталія Євстафійовича

Сьогодні у команді Віталія Скоцика працюють колишній нардеп та екс-голова Рівненської ОДА Віктор Матчук, екс - Віце-премєр-міністр України Роман Безсмертний, колишній міністр енергетики Іван Плачков та ще низка колишніх урядовців та чиновників.

Як у Рівному "прогиналися" перед Порошенком

Остаточне рішення про своє балотування на найвищу державну посаду політик з рівненським корінням має прийняти ближче до початку виборчої кампанії 2019 року, однак вже сьогодні можна спрогнозувати, що він може стати реальним конкурентом іншим бажаючим зайняти посаду Президента України.

Рівненський нардеп пояснив, чому не підтримує децентралізацію


Джерело http://visti.rovno.ua з посиланням на "Рівненські новини"





На правах реклами