Ми у Facebook
27.01.2016, 18:00

На зборах у Брюховичах «Верес» проведе товариську гру проти «Скали»

Рівненський народний клуб ФК «Верес» у Брюховичах проводить другий навчально-тренувальний збір перед відновленням змагань у першій лізі Чемпіонату України. Рівненчани вже встигли зіграти «двосторонку» двома складами, в найближчих планах – товариський матч проти «Скали» зі Стрию.
Як повідомили в інформаційній службі НК «Верес», у селищі Брюховичі, що на Львівщині, триває другий навчально-тренувальний збір ФК «Верес». Підсумком тижневого тренувального процесу «вересівців» став контрольний матч на стадіоні «Сокіл», в якому гравці команди були поділені на дві команди.

«Рахунок цієї гри неважливий. Головне, що ми побачили готовність гравців відповідати на наші вимоги. Було помітно, що хлопці починають розуміти як індивідуальні, так і тактичні завдання. Я задоволений цією грою, було чимало хороших моментів. Після матчу ми з чотирма футболістами попрощалися. Але пошук виконавців триває. До нас на перегляд до Брюховичів має прибути ще два гравця», - розповів спортивний директор НК «Верес» Юрій Панфілов.

Триватиме збір «Вереса» у Брюховичах до 29 січня. Завершиться він ще одним контрольним поєдинком. Суперником рівненчан стане один з головних конкурентів у боротьбі за вихід до першої ліги Чемпіонату України стрийська «Скала».


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» на Львівщині розпочав другий навчально-тренувальний збір

Віктор Богатир: головне завдання «Вереса» незмінне - лише вихід до першої ліги

Нагадаємо, що рівненський клуб прибув до Брюховичів готуватися до весняної частини чемпіонату України у другій лізі 15 січня.






На правах реклами