Ми у Facebook
28.01.2016, 10:00

Українець Усик став шостим у світовому рейтингу важковаговиків-боксерів

За версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) український боксер Олександр Усик піднявся на одну позицію у рейтингу. Тепер Інтерконтинентальний чемпіон з України посідає шосте місце у першій важкій вазі.
WBC оприлюднила свої оновлені рейтинги у всіх сімнадцяти вагових категоріях. Зокрема, інший український боксер з вагової категорії Усика - Дмитро Кучер - втратив дві позиції і тепер знаходиться на десятому місці.

Одразу на п’ять сходинок піднявся в рейтингу WBC український напівважковаговик В’ячеслав Шабранський. Після перемоги над кубинцем Юнієскі Гонсалесом в оновленому він тепер сьомий.

Наш боксер середньої ваги Євген Хитров , навпаки, трохи втратив - з 12-го місця рейтингу він перемістився на 14-те. Залишається незмінною позиція в рейтингу легковаговика Івана Редкача - він, як і раніше, третій.

Нагадаємо, що інтерконтинентальний чемпіон світу за версією WBO 28-річний українець Олександр Усик піднявся в рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації – WBA. Згідно оновленого рейтингу, непереможний Олександр Усик, увійшов у ТОП-15 кращих боксерів WBA.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Фото з відкритого тренування Олександра Усика

Промо-відео до бою.

Бій Усик-Князєв.

В кінці року відразу четверо українських хлопців потрапили в перелік найбільш перспективних боксерів світу. Загалом до рейтингу увійшло 20 боксерів з різних куточків планети. На четвертій сходинці опинився кримчанин, інтерконтинентальний чемпіон світу за версією WBO Олександр Усик. Окрім Усика, в двадцятку перспективних боксерів планети увійшли ще троє українців: Сергій Деревянченко, Олександр Гвоздик і Євген Хитров.






На правах реклами