Ми у Facebook
28.01.2016, 19:20

У Рівному після місячної перерви відновилися матчі аматорів баскетболу (ВІДЕО)

В тринадцятому чемпіонаті Аматорської баскетбольної ліги (АБЛ) матчами десятого туру команди відкрили 2016 рік та друге коло змагань. І хоча в більшості поєдинків ім’я переможців були прогнозованими, але інтрига та видовищність в матчах таки були присутні.
Як повідомляється на офіційному сайті АБЛ, юнаки ОСДЮШОР дали справжній бій одному з лідерів чемпіонату «Магнату». Зіркою матчу став «магнатівець» Роман Рудик. Він виявився найрезультативнішим в цьому поєдинку, набравши 27 очок і поставивши яскраву крапку в матчі, закинувши триочковий кидок з центру поля одночасно із фінальною сиреною. Щодо ОСДЮШОР, то в їх команді в атаці виділялися Борис Гуц та Іван Мисковець, які набрали відповідно п'ятнадцять та двадцять очок.

У матчі РЗВА проти «Водник-НУВГП» на велику перерву команди пішли за рахунку 28:56 на користь останніх, і судячи з тенденції, глядачі сміливо могли розраховувати на першу «сотню» в другому колі та новому 2016 році. Щоправда в другій половині матчу тренер студентів Олег Сотник зменшив вимоги до своїх підопічних, дозволивши тим пограти у власне задоволення. Це не вплинуло на визначення переможця в матчі, але дещо зменшило результативність в грі – «Водник-НУВГП» здобув більш ніж переконливу перемогу 86:57. Найрезультативнішим у складі переможців став Михайло Стоноженко з вісімнадцятьма очками, в високовольтників Георгій Зазулевич та Іван Трофімчук принесли своїй команді по 13 очок.

Загалом же в десятому турі виділявся поєдинок першого ігрового дня між «ЛАВІСС» та «Baltic House». Незважаючи на обмежений склад «ЛАВІСС» цілком міг розраховувати на перемогу в матчі, якби «Baltic House» не було Анатолія Дубнюка. Легенда рівненського баскетболу традиційно на майданчику королем підборів, крім того набрав ще 13 очок, що забезпечило перемогу «Baltic House» 72:64.

Один з фаворитів ліги «Волиньбаскет-2-КДЮСШ» граючи не найсильнішим складом, без надзусиль переграв «AirDrie».

Через те, що лідер після першого кола сарненський «Маяк» пропускав перший тур, на першу сходинку турнірної таблиці знову вийшов «Волиньбаскет-2-КДЮСШ». Другим став «Магнат». Сарненчани поки що замикають трійку лідерів, але мають гру в запасі. Щодо інших команд, то вони так і залишились на своїх місцях в турнірній таблиці.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному баскетболісти-аматори відіграли четвертий тур

На Рівненщині відіграли 6 тур АБЛ

Нагадаємо, що тринадцятий чемпіонат Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини проводить Громадське об’єднання «Баскетбольний клуб «БК-93», Рівненська обласна федерації баскетболу, Управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації. А також за підтримки офіційного дистриб'ютора компанії «SPALDING» в України та мережі магазинів КТС.







На правах реклами