Ми у Facebook
29.01.2016, 08:00

У супермаркетах Рівного дурять покупців?

У соціальних мережах рівняни стали все частіше скаржитися на різні ціни на вітринах і у чеках, які вони отримують у рівненських супермаркетах.
У соціальній мережі Вконтакте у групі "Вилка - мікс Рівне" покупець скаржиться на різні ціни, які вказані на вітрині маркету, а також - у чеку.

Зайшла сьогодні зранку в «Фуршет» купити каву. Взяла «Каву зі Львова (еспресо)», на ціннику стояла ціна 42,10 та йогурт за 19.30. Прийшла на касу і, очевидно, ще не зовсім прокинувшись, заплатила 73 гривні. По дорозі почала рахувати, і в мене не зійшлася сума. Подивилася в чек, а там, замість ціни на каву 42 гривні було пробито 54,60.


Рівне: у супермаркеті купила крабові палички, які розчиняються ...


Мені так неприємно стало, спочатку хотіла махнути рукою на даний інцидент, але зрештою, вирішила повернутися. Касир відразу сказала, що вони можуть зробити повернення, але потрібно дочекатися адміністратора. Прийшла адміністратор, і виправдовуючись, сказала, що в них зранку не встигли поміняти цінники. Я все звісно розумію, але ця кава коштує вже місяці 3 стабільно біля 40 гривень, а тут просто ціна виросла майже на 13 гривень.


На підтвердження своїх слів рівнянка додала свої фото з різними цінами.








На правах реклами