Ми у Facebook
29.01.2016, 19:40

Рівненський нардеп про приїзд Президента до Володимирця

Про приїзд, який так і не відбувся висловився народний депутат Андрій Лозовий у соціальній мережі:
"Візит Президента Порошенка у Рівненську область, запланований на сьогодні, так і не відбувся. Рівненщина, звісно, небагато втратила.

Але менше з тим. Через зміни у президентському графіку постраждали люди. Перш за все, мешканці Володимиреччини. Де сьогодні мав відкритися після ремонту центральний корпус районної лікарні: приймальне відділення на першому поверсі, хірургічне - на другому і повноцінна поліклініка на третьому і четвертому. Тисячі людей з нетерпінням чекали, як дива, коли нарешті лікарня працюватиме. Право на медичне забезпечення - одне з базових прав людини. Тим паче, це віддалений район, з Володимирця їхати в обласний центр до Рівного вдвічі довше, ніж до Білорусії.

БІЛЬШЕ НОВИН РАЙОНУ

До речі, раніше у Володимирецькій райлікарні не було повноцінної реанімації. Уявляєте, який жах! Тепер - буде. Але ж невідомо нині, коли лікарню відкриють! А багатьом пацієнтам важливожиттєвий кожен день з їхніми діагнозами. Тим більше, Володимиреччина особливо страждає через епідемію грипу.

Планував з командою також бути присутнім на відкритті лікарні, привітати колектив і місцеву громаду і подарувати медичне обладнання від Олег Ляшко.

Більше того, також мав був відкритий обласний ЦНАП - Центр надання адміністративних послуг, створений для спрощення процедур отримання людьми документів.

Центр надаватиме в короткі терміни різного плану дозвільні документи. Наприклад: фізичній особі або підприємцю потрібна низка довідок, за якими до цього доводилось їхати у різні установи і мати не одну головну біль – він зможе їх отримати у ЦНАПі. Як кажуть, сюди "не потрібно нести цукерки, щоб отримати довідку".

"Україна заживе спокійно з 2020 року" - передбачення жінки з Володимирця

Все готово, але Центр теж так досі і не відкрили. Бо мав бути Порошенко на відкритті - і не приїхав.

З розумінням ставлячись до того, що графік першої особи може мінятись через форс-мажорні обставини, однак є логічне питання до клерків з Адміністрації Президента:

Якщо Порошенко не зміг приїхати, чому не відкрити лікарню і Центр адмінпослуг без нього? Навіщо відкладати важливі для краю на невизначений термін (бо, може, Президент приїде в четвер чи п'ятницю, а може, не приїде)?

Чому через бюрократію і нюанси президентського протоколу повинні страждати люди? Особливо ті, хто з важкими захворюваннями?.."






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ