Ми у Facebook
31.01.2016, 16:30

Як рівнянам укласти новий договір на постачання газу

Новий договір на постачання природного газу можна укласти, не виходячи з дому
З 1 грудня 2015 року набрала чинності нова форма Типового договору постачання природного газу. Однією з особливостей Договору є те, що він публічний і не потребує двостороннього підписання, а це значно спрощує процедуру його укладання.

За інформацію про злодіїв рівнянам обіцяють гроші

Для забезпечення приєднання до умов Договору ТОВ «Рівнегаз Збут» у січні було надіслано усім побутовим споживачам Рівненської області заяву-приєднання разом із супровідним листом. Повернути підписану заяву-приєднання у ТОВ «Рівнегаз Збут» можна у будь-який зручний спосіб – передати через контролера, надіслати поштою або принести особисто до територіального відділу реалізації ТОВ «Рівнегаз Збут» за місцем проживання. Тобто укладання договору відбуватиметься дистанційно і не передбачає особистого відвідування споживачем абонслужби.

«Для того щоб заключити новий договір людям не треба буде йти до нас. Ми не встановлюємо терміни і не відключатимемо від газопостачання, - розповідає директор ТОВ «Рівнегаз Збут» Леонід Кошельник.Якщо в заяві-приєднанні споживач помітив помилку в своїх даних, йому треба буде звернутися до абонслужби ПАТ «Рівнегаз» і виправити її».

Де в Україні найдорожче тепло (КАРТА)

Нагадаємо, Типовий договір постачання природного газу побутовим споживачам та бланк заяви-приєднання до умов договору були опубліковані в обласній газеті «Вільне слово» №1 від 1 січня 2016 року.

Детальніше ознайомитися з умовами Договору і новими Правилами можна на офіційному веб-сайті «Рівнегаз Збуту» за адресою https://rvgaszbut.104.ua/. Бланки заяв із заповненими персоніфікованими даними найближчим часом стануть доступними в Особистих кабінетах.

Де живуть найбільш злісні неплатники за тепло у Рівному (АДРЕСИ)

Нагадаємо, на вимогу Закону України «Про ринок природного газу», 1 липня 2015 року відбулося розділення функції постачання і розподілу природного газу. На сьогодні обслуговуванням газопроводів та обліком енергоресурсу займається ПАТ «Рівнегаз». А постачальником газу для всіх споживачів Рівненської області визначено ТОВ «Рівнегаз Збут». Розділення функцій жодним чином не позначилося на ціні газу для побутових споживачів. Принаймні до кінця опалювального сезону 2016 року буде діяти дворівнева ціна - 3,60 гривень за кубометр на обсяг до 1200 кубометрів для споживачів, що споживають газ комплексно, і 7,188 гривні - для решти категорій населення.






На правах реклами