Ми у Facebook
01.02.2016, 18:40

Володимир Ковальчук провів прийом громадян

Голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук провів особистий прийом громадян. Зустрітися з керівником обласної ради виявили бажання більше десятка жителів Рівненщини. Кілька звернень – колективні.
Зокрема,вдови загиблих військовослужбовців звернулися до Володимира Ковальчука за допомогою щодо надання їм пільг. Голова депутатського корпусу доручив фахівцям апарату обласної ради вивчити питання та надати жінкам якісну юридичну консультацію, яка б сприяла вирішенню питання в найкоротші терміни.

У березні на Рівненщині відбудуться вибори

Окрім того, директор П'ятигірської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, що у Здолбунівському районі, Марія Щебет звернулася до голови обласної ради з проханням посприяти в будівництві дитячого садочка у селі та внутрішніх санвузлів в приміщенні школи. Володимир Ковальчук відразу ж зв’язався з керівництвом району та місцевими депутатами, доручив їм розглянути можливість встановлення санвузлів вже найближчим часом та вивчити можливість фінансування будівництва дошкільного навчального закладу з обласного та районного бюджетів у наступному році.

Також керівника обласної ради просили забезпечити робочими місцями медиків, які можуть позбутися роботи в результаті реорганізації Здолбунівської залізничної лікарні. Водночас Володимир Ковальчук запевнив, що особисто контролює це питання.

Олександр Ірванець написав вірш про приїзд Президента Порошенка до Рівного

Загалом до голови обласної ради зверталися з питаннями щодо виділення матеріальної допомоги на лікування, покращення житлових умов, вирішення земельних суперечок, підтримки велосипедного спорту на Рівненщині тощо.

– На кожен прийом приходять люди з різними питаннями та проблемами. Усі звернення ретельно опрацьовуються та, по можливості, відразу ж вирішуються. Я завжди кажу, що особистий діалог між владою та людьми – найдієвіший. Це і є головне завдання влади на місцях – знати і вирішувати проблеми громадян, - зазначив Володимир Ковальчук.

Нагадаємо, голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук проводить особистий прийом громадян у перший понеділок місяця, перший заступник голови обласної ради Микола Драганчук – у другий понеділок місяця, заступник голови обласної ради Олексій Бучинський – у третій понеділок місяця.



Прийом громадян з особистих питань проводиться за адресою: м.Рівне, майдан Просвіти, 1, каб. 301 з 10.00 до 13.00 год.

Записатися на особистий прийом можна напередодні дня прийому у п’ятницю з 9.00 до 16.00 год. та у день прийому – з 9.00 до 9.30 год. А також за телефоном 695-239.





На правах реклами