Ми у Facebook
03.02.2016, 09:00

Державна таємниця "дешевшає": керівництву Рівного хочуть зменшити надбавки за неї

Якщо раніше надбавка до посадового окладу міського голови Рівного Володимира Хомка за доступ до державної таємниці становила 15%, то тепер її можуть зменшити до 10%.

Так само - з 15% до 10% від посадового окладу - може зменшитися надбавка за доступ до державної таємниці і в заступника міського голови Рівного Олексія Хмилецького. Відповідний проект рішення розмістили на сайті міськради Рівного.

"У свинячий голос": депутати Рівного хочуть відмовитися від міста-побратима з Росії

Проектом передбачено, що, як і раніше, міський голова і його заступники матимуть 50% надбавки від посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років за виконання особливо важливої роботи.

Надбавку за почесне звання «Заслужений працівник сфери послуг України» міському голові і його заступнику Олексію Хмилецькому планують встановити, як і досі, в розмірі 5% від посадового окладу.

Скільки заробляє мер Рівного

Чи "подешевшає" для бюджету Рівного доступ керівництва міста до державної таємниці і чи залишиться решта надбавок до окладу на тому ж рівні, що й досі, - залежатиме від рішення міськради. Питання про надбавки до зарплат розглянуть на одній з найближчих сесій.

На Рівненщині побили пам'ятну стелу Сашку Білому (+ФОТО)

До речі, посадові оклади у міського голови й заступників невеликі - у межах 3-4 тисяч гривень. Втім, сама зарплата міського голови - майже 10,5 тисячі гривень, у заступників - 6-11 тисяч. Такий розмір зарплати зумовлений якраз надбавками та преміями до посадового окладу.






На правах реклами