Ми у Facebook
03.02.2016, 10:20

Українські підприємства почали експорт молока в Китай: чи є серед них рівненські

Шість українських підприємств у грудні-січні почали експортувати сухе молоко, молочну сироватку і сир в Китай.
Про це повідомив міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко на своїй сторінці в Facebook.

«Продуктова лінійка, спрямована на експорт, представлена сухим молоком, молочною сироваткою і сиром. Мова йде про дочірнє підприємстві «Старокостянтинівський молочний завод», «Баштанський сирзавод», «Літинський молокозавод», «Таращамолоко», «Терра Фуд», «Агропродекспорт», – написав Павленко.

"У свинячий голос": депутати Рівного хочуть відмовитися від міст-побратимів з Росії

Згідно з повідомленням, чотири з перерахованих підприємств почали активні поставки в грудні 2015 року, ще два – в січні поточного року.

«Компетентні органи Китаю та України провели велику роботу для того, щоб відкрити вихід для українських молочників на китайський ринок. Ринок молочної продукції Китаю має великий потенціал. І ми пишаємося тим, що експерти з сертифікації та ветеринарному нагляду Китайської Народної Республіки високо оцінили якість вітчизняної молочної продукції. Робота з розширення ринків збуту для української сільськогосподарської продукції буде продовжуватися», – написав міністр.

Кого серед іноземців для створення сім'ї рівняни обирали найчастіше

Нагадаємо, з 23 вересня 2015 18 українських виробників молочної продукції отримали дозволу на експорт до Китаю. Серед них такі великі компанії, як «Мілкіленд», «Укрпродукт», «Молочний альянс», «Дубномолоко», «Терра Фуд», «Техмолпром».

Джерело http://news.finance.ua






На правах реклами