Ми у Facebook
03.02.2016, 15:20

Рівняни - про те, чи рвати місту "побратимські" відносини з російською Костромою

Краєвид Костроми

Це питання обговорюють у соцмережі Фейсбук.
Як писав портал ОГО, депутати Рівного хочуть відмовитися від міста-побратима з Росії. І збираються порушити це питання на одній з сесій міськради Рівного.

Це питання викликало обговрення у соцмережі Фейсбук. Хтось писав, що вперше дізнався про такого побратима, хтось - що це питання нині не найактуальніше. Ось деякі з найцікавіших коментарів:

Українські підприємства почали експорт молока в Китай: чи є серед них рівненські

Міцик Гонібез:"Якщо ми віддаляємося від "братського" народу, то я сенсу в братанні містами не бачу"

Володимир Торбiч:
"Від цих "побратимів" давно слід було відцуратися, але я б хотів, щоб, в першу чергу, депутати Рівнеради займалися підвищенням якості життя в місті".

Светлана Сидоренко: "Чесно, перший раз сьогоднi почула про росiйського побратима. Завжди знала, що в нас є болгарський побратим. Було вiдкриття. Як на мене, питання не на часi, є справи набагато важливiшi. Думаю, що статус побратима лише на паперi".

Кого серед іноземців для створення сім'ї рівняни обирали найчастіше



Сергей Яковишин:
"У Польщі є таке місто Piotrkyv Trybynalski. Це біля Лодзі. А в ньому є вулиця побратимських міст, так от там є і табличка з нашим містом, а ще купа міст з усього світу. А взагалі-то, може, харош х...ньою займатись. Може, краще приділити свої зусилля в іншому руслі. Ну наприклад зловити вандалів, які розмальовують, руйнують пам'ятники. Чому ще не оголосили за них винагороду?"

Pavlo Hrytsiuk:
"І що воно дало нам те місто? І що ми дали їм як побратими? Чисто для інтересу, бо вперше чую, я бачте, мало обізнаний в даному питанні".

Державна таємниця "дешевшає": керівництву Рівного хочуть зменшити надбавки за неї


Kordonets Oleg:
"Туди пачками відправляли випускників "Водніка", а звідти постачали робочу силу для Льоніка і нетканки".

Алла Рабийчук:
"У мене мама в Костромі навчалась, там родичі живуть. Вони мені не вороги. Росія про війну майже не знає, Московія - із ЗМІ. А ми правду знаєм? За що така кількість смертей? Куди вбухали тих 3 проценти обов'язкового збору, куди іде така кількість назбираного волонтерами? Хто звітується про дебет-кредит?"

820 предложений продать или купить Фиат 131 в Киеве и Украине. Ищем на 100 автомобильных сайтах - Automoto.ua






На правах реклами