Ми у Facebook
04.02.2016, 07:15

Рівненщина - у лідерах України за рівнем падіння реальних зарплат

Вона зайняла друге місце за найбільшою величиною падіння - 24,4%.
За інофрмацією Держстату України, більше, ніж на Рівненщині, реальна зарплата за січень-листопад торік впала хіба на Луганщині - на 29,3%. Але тут зрозуміла причина падіння: частина території області зайнята бойовиками. Третє місце за рівнем падіння реальних зарплат у Житомирщини ( на 24,2%), четверте - у Тернопільщини (на 24,1%).

Як рівнянам укласти новий договір на постачання газу

Далі місця у порядку зменшення падіння розподілилися так:
Харківська, Івано-Франківська, Чернівецька, Київська, Хмельницька, Черкаська області, де реальні зарплати впали 23,7- 23,1%. Далі йшли Херсонська, Кіровоградська, Волинська, Сумська, Чернігівська області із падінням на 23-22,4%, Львівська, Полтавська, Миколаївська, Дніпропетровська, Закарпатська - із падінням 22 -21,2%.

Рівнянка звернулася до московського Патріарха Кіріла

Значно менше впали реальні зарплати в Одеській, Вінницькій та Запорізькій областях - на 20,8-19,8%. І лідерами за найменшим рівнем падіння стали Київ - на 16,7% та Донеччина - на 10,1%.

Втім, пояснюють у Держстаті України, дані по територіях зайнятих бойовиками можуть бути уточнені. Тож виходить, що, якщо не враховувати Луганщину, на Рівненщині реальні зарплати впали найбільше в Україні.






На правах реклами