Ми у Facebook
04.02.2016, 17:40

Рівненчани-пляжники стали срібними призерами Чемпіонату України в Ужгороді

З 29 по 31 січня на Закарпатті, в Ужгороді, пройшов І тур Чемпіонату України з волейболу пляжного серед юнаків до 17 років. Рівненська пара у складі двох Владиславів – Озімковського та Павлюка поступилася у вирішальній грі та змушена була задовільнитися лише сріблом.
Загалом, у змаганнях брала участь 21 команда. Рівне представляли два волейбольні колективи з ОСДЮСШОР. Одна з пар пляжників стала срібним призером чемпіонату.

У фіналі змагань кіровоградцям передбачувано протистояв дует з Рівного Владислав Озімковський – Владислав Павлюк. Останні три роки практично всі фінали будь-яких змагань, де беруть участь ці спортсмени, мають прогнозованих фіналістів. Раніше в переважній більшості перемогу здобували саме рівненчани, проте в Ужгороді дует з Кіровограда впевнено переміг рівненчан у двох партіях.

Результати змагань:

І місце – ДЮСШ №3 м. Кіровоград
ІІ місце – ОСДЮСШОР м. Рівне (Озімковський Владислав, Павлюк Владислав), тренер Савитюк П. М.
ІІІ місце – м. Ужгород

V місце – ОСДЮСШОР м. Рівне (Яковлєв Артур, Рибальченко Стефан), тренер Савитюк П. М.


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Новій Каховці рівненська команда перемогла в Чемпіонаті України з пляжного волейболу

У фіналі Чемпіонату України з пляжного волейболу рівненські юнаки стали першими

Відзначимо, що другий тур Чемпіонату України пройде 24-27 лютого у Новій Каховці. А 13 лютого у Харкові пройде Відкритий чемпіонат міста серед юнаків до 17 років. На ньому виступатимуть лише шість кращих пар волейболістів-пляжників України цієї вікової категорії.






На правах реклами