Ми у Facebook
05.02.2016, 12:40

У Рівному чоловік жорстоко побив свою сусідку: поліція на виклик не приїхала

Сталося це ще ввечері. А поліцейських довелося викликати вранці повторно.
Про це випадоку соцмережі Фейсбук написала громадська активістка Ніна Скиба:

"Це що, планети не так стали???
02 лютого ввечері на вулиці Соборна 253а п'яний молодик побив свою сусідку і втік. Побив він її так, що на обличчі жінки немає живого місця, безліч травм на тілі. Ця жінка викликала поліцію. І як ви думаєте, вони приїхали??? Звичайно ж ні! Ми зранку приїхали і самі особисто викликали наряд поліції. Жінку госпіталізували, а чоловіка навіть шукати не збираються!!! Чекають нового згвалтування??? Мєнти змінили лише табличку, а непотріб як працював, так і працює далі".

За словами Ніни СКиби, у потерпілої зняли побої і слідчий сказав, що розбиратися будуть тоді, як жінку випишуть з лікарні. Тим часом, чоловік, від кулаків якого вона постраждала, перебуває на волі.

"А скількох ще цей неадекват встигне побити?", - обурюється Ніна Скиба.

Нові види шахрайства у Рівному

Допис Ніни Скиби викликав бурхливе обговорення користувачів соцмережі. Хтось із коментаторів пропонує влаштувати народний суд: впіймати і побити палицями хулігана. Інші - за те, щоб організувати у місті народні патрулювання, як під час Майдану. Є такі, хто діляться своїми випадками бездіяльності правоохоронців:

Oksana Maiboroda:
"Мою подругу побили з метою пограбування, то замість розбійного нападу, що призвів до легких тілесних ушкоджень (розбита і зашита голова і купа синців по тілу), інкримінують наразі хуліганство. І розслідування йде до того, що скоро будуть просити забрати заяву і взяти пару тисяч, щоб не доводити до суду. А, важливий момент, нападника відпустили".






На правах реклами