Ми у Facebook
05.02.2016, 14:20

"Поліцейські на виклик виїжджали - їм не відчинили" - коментар скарги Рівненською поліцією

Та й повідомлення про скоєння злочину було нечітким - пояснюють у поліції
Як писав портал ОГО, громадська діячка з Рівного Ніна Скиба повідомила про те, що у будинку №253-а на вулиці Соборній чоловік жорстоко побив свою сусідку: поліція на виклик не приїхала..Ми попросили прокоментувати цю ситуацію поліцію.


Рівненський суд скоротив термін перебування за гратами "доктору Пі"



- Справді 2 лютого о 22.55 до нас надійшло повідомлення від заявниці,
- прокоментувала ОГО інспектор відділу відідлу комунікації ГУ НП у Рівненській області Любов Гуда. - І ми підняли цей аудіозапис. У ньому жінка просила прислати бригаду поліцейських. Коли її запитали, що сталося, вона відповіла: "Хлопці приїдуть - побачать". Тобто про те, що щодо неї вчиняється злочин, заявниця не повідомляла. Незважаючи на це, патрульний екіпаж виїжджав за цим повідомленням. Цей будинок - гуртожиток сімейного типу. У ньому блочна система розташування кімнат. І на вхідних дверях до блоку був кодовий замок. Поліцейські дзвонили у двері, але їм не відчинили. Оскільки повідомлення про те, що щодо жінки скоюється злочин злочин не було, поліцейські двері не вибивали. Бо не мають права це робити, за винятком випадків, коли є загроза життю чи здоров'ю людей. А з лікарні про цей випадок нам повідомили наступного дня, 3 лютого, о 13.30.


ВІДЕО: на Рівненщині мати ледь не зарізала сина

Зараз потерпіла перебуває у лікарні. У неї черепно-мозкова травма, струс мозку, забій м'яких тканин голови і підшкірні гематоми.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 "Легке тілесне ушкодження". Втім, цю статтю, пояснює п. Гуда, ще можуть перекваліфікувати після експертиз, які встановлять тяжкість ушкоджень, і закінчення лікування.

На Рівненщині пограбували магазин - вкрали 70 грн і три пляшки алкоголю

Тим часом, нападник на жінку перебуває на волі. Адже санкція статті не передбачає його затримання.






На правах реклами