Ми у Facebook
19.02.2016, 20:00

У неділю у Рівному - концерт у виконанні італійського родича фітотерапевтів Зубицьких

Чарівні звуки флейти – вишуканого інструмента у руках блискучого майстра-віртуоза Станіслава Зубицького та академічного камерного оркестру Рівненської облфілармонії.
СТАНІСЛАВ ЗУБИЦЬКИЙ вже майже 20 років мешкає в Італії. Народився у Києві (в сім’ї відомих музикантів), де і отримав початкову музичну освіту. Його батько - Володимир Зубицький видатний український композитор та виконавець, учень Мирослава Скорика, блискучий баяніст і диригент. Автор багатьох симфоній, сюїт, пісень.

Його родичка Наталя Земна (справжнє ім'я: Наталія Петрівна Зубицька), відома українська лікар-травознай, цілителька, президент Товариства природолікування «Зелена планета».

Дідусь Данило Зубицький, вчений-фітотерапевт, засновник серії аптек «Народна медицина Данила Зубицького», академік Академії проблем людини, академік Академії екологічних наук, лауреат премії імені В. І. Вернадського.

У Рівному Георгій Делієв презентував експозицію "Рівно 20!" [+ФОТО]

Станіслав Зубицький - один з небагатьох флейтистів віртуозів, котрий виступає з майже двома десятками різних оркестрів (симфонічними та камерними), та окрім того у складі багатьох камерних ансамблів, з якими його виступи можна було почути в концертних залах та на фестивалях таких країн, як Італія, Україна, Росія, Польща, Германія, Португалія тощо.

Артист закінчив з відзнакою («con lode») консерваторію «Дж. Россіні» м. Пезаро (Італія).

Підвищував навики майстерності в таких престижних навчальних закладах, як Йельський Університет (США), Консерваторія «Ф. Венецце» у м. Ровіго, Академії у Сієні («Кіджана»), Флоренції, Імолі та Анконі (Італія), а також на численних майстер-класах з видатними світовими виконавцями (П. Галуа, Я. Балінт, Р. Уілсон, Б. Гроссі, М. Мараско, Д. Руджері, П. Л. Граф, Р. Леоне, Р. Тревізані, Тр. Вай, Дж. Нова, Б. Кавалло, Р. Гійо, Р. Фаббрічіані, Н. Маццанті і т. д.).

С.Зубицький - лауреат більше десятка перших премій на різних музичних конкурсах в Італії: «Емануелє Кракамп», «Северіно Гадзелоні», «Чітта ді Ортона», «Менікальі», «Гаргано», «Паоло Баррассо», «Кореллі», «Джовані пер і Джовані ді Равенна», «Монтескудо», «Этрусске Узбережжя» і т. д.
Член журі різних музичних конкурсів («Акорди Хортиці», «Подільський Водограй», «Класичний Меридіан» тощо).

Також співпрацював як перша флейта з різними оркестрами (м. Ля Спеція, Сассарі, Камеріно, Пезаро, Віченца і т. д.)

21 лютого о 19.00 годині.
В залі камерної та органної музики.

Квитки продаються в касі органного залу.
Телефон для довідок: 43-01-50, 26 86 09, 26-67-71, 0968264097, 0962945812








На правах реклами