Ми у Facebook
05.02.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 6 лютого

Про що попереджають зірки романтичних, закоханих, розчарованих, одружених і поки що вільних знаків зодіаку?
ОВЕН. Зірки обіцяють успіхи в особистому житті, цікаві знайомства й амурні пригоди. Скажіть своїм благовірним, що збираєтеся провести сьогоднішній вечір у друзів. Або придумайте щось інше...

ТЕЛЕЦЬ. Сьогодні вам, можливо, доведеться трохи побути в ролі мамки та няньки. Адже всім людям, а тим більше близьким та коханим, іноді потрібна допомога і підтримка.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні ймовірні серйозні конфліктні ситуації. І саме від вас залежить, щоб вони не сталися й не зіпсували стосунки з коханою людиною.

РАК. Не накручуйте себе, охолоньте. По перше, червоне розгніване обличчя вас зовсім не прикрашає. По-друге, чого ви більше хочете - повної гармонії та довіри чи розірвати стосунки?

ЛЕВ. Якщо вас переповнює бажання сексуальної близькості, але немає можливості й це страшенно напружує - допоможе важка фізична праця ))

ДІВА. Можливо, варто спробувати повернути ваші стосунки з людиною, в яку ви закохані, на більш ранню стадію?

ТЕРЕЗИ. Комусь із вас загрожують серйозні неприємності. Про амурні пригоди десь “на стороні” можуть дізнатися ваші знайомі й розповісти вашим благовірним.

СКОРПІОН. Несприятливий день для кохання. Чи не занадто багато ви хочете від своїх пасій?

СТРІЛЕЦЬ. Сьогоднішній вечір та ніч обіцяють нові стосунки з легким еротичним ухилом. Головне - нічого не зіпсувати вдень )

КОЗЕРІГ. Сьогодні буде важко позбутися думок про імовірний розрив стосунків з сексуальним партнером. Плюньте на все і лягайте раніше спати... на самоті.

ВОДОЛІЙ. Невдале слово може досить сильно зіпсувати ваші стосунки з близькими людьми. Слідкуйте за тим, що кажете і що робите )

РИБИ. Не відмовте собі в задоволенні цікаво й романтично повести вечір та ніч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 6 лютого
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ