Ми у Facebook
06.02.2016, 12:10

Чи зустрічаються рівняни з однокласниками? [ОПИТУВАННЯ]

Перша субота лютого традиційно є днем зустрічі випускників Рівного. Журналіст нашого видання поцікавилася на вулицях міста, чи будуть городяни зустрічатися з однокласниками.

Валентина Василівна:


- У перший тиждень лютого не будемо зустрічатися. Можливо, у липні в нас буде зустріч через 45 років після школи. Ми дуже швидко все організовуємо, буквально за тиждень усім телефонуємо.

Однокласники по-рівненськи-2

Рівнянин Олексій:

- Ми 31 січня завжди святкуємо зустріч однокласників і цього року теж святкували у школі №5. Було дуже весело. З нетерпінням чекаю наступної зустрічі.


У Рівному пройшли зустрічі випускників


Надія:

- Ні, не будемо зустрічатися, і я навіть не пам'ятаю, коли зустрічалися. Нас дуже важко усіх зібрати. Можливо, на Провідну неділю організуємо зустріч, але цього року у нас тільки 37 років після школи, тому думаю, що вже зустрінемось, як буде 40. Але не так просто усіх зібрати: багато однокласників загинуло, багато за кордоном. Ніяк не виходить зустрітися.

В Острозькій академії відбулась зустріч випускників

Рівнянка Ірина:

- Можливо, і будемо. Не знаю, ще не телефонували одне одному. Але мені хотілося б зустрітися з однокласниками: давно вже нікого не бачила.

Зустрічі випускників: сценарії проведення

Алла:

- Не буду зустрічатися у лютому. Жодного разу не організовували зустріч випускників, хоча і минуло 40 років. Кілька разів бачилася з однокласниками на похоронах інших однокласників, на жаль.

Де зустрітися рівненським випускникам





На правах реклами