Ми у Facebook
06.02.2016, 13:30

Конкурс для рівнян "Моя валентинка" набирає обертів

У конкурсі "Моя Валентинка", який проводить рівненський глянцевий журнал "ВІТАЄМО!" з'явилися нові учасники. Переможці конкурсу отримають неймовірний комплекс масажу "Злиття душ" від "Сабай Тай".
Другими учасниками конкурсу "Моя валентинка" стала романтична пара з Рівного.

Фото на адресу редакції надіслав Ігор Захарчук. Наша закохана пара впевнені, що любов - це дивитися в одному напрямку, мати одні на двох цілі та бажання.

Перші учасники конкурсу "Моя Валентинка" [+ФОТО]



Для участі у конкурсі вам потрібно надіслати будь-яке романтичне фото, яке пов'язано з Днем усіх закоханих. Це може бути фото з вашого весілля чи love-story, світлина валентинки, яку ви підготували чи минулого року дарували коханому чи коханій, селфі підготовки до найромантичнішого свята року - надсилайте їх на адресу редакції - info@ogo.ua з поміткою - Моя валентинка.

Найкращі фото ми опублікуємо на сторінках рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО".

УМОВИ КОНКУРСУ

Переможці конкурсу отримають подарунок від салону тайського масажу "Сабай Тай".


Комплекс "Злиття душ" дозволить насолодитися романтичним спілкуванням з дорогою людиною, внести у свої почуття нові яскраві фарби, а також зняти стрес, позбутися накопиченої втоми і негативних емоцій, забути про все, крім своєї половинки.

Тайський сабай масаж для двох — унікальна комбінація тайського точкового масажу із застосуванням активних масажних та ароматичних масел. Техніка акупрессури активує ваші життєві сили, покращує фізичний та емоційний стан.

60 хв - 780 грн
90 хв - 980 грн






На правах реклами