Ми у Facebook
08.02.2016, 15:20

«Славія» виграла Суперкубок міста Рівне з футзалу [Фото+Відео]

У поєдинку за останній трофей нинішнього футзального сезону зійшлися переможець Відкритого чемпіонату та володар Кубку мера «Славія» (Рівне) і фіналіст Кубку «Горизонт» (Костопіль). У підсумку, володарем Суперкубку Рівного з футзалу стали рівненчани, котрі розгромили суперника з результатом 7:2.
Як повідомляє офіційний сайт ФК «Славія», вже на четвертій хвилині матчу сумбур біля воріт «Горизонту» завершився влучним ударом з середньої дистанції Романа Волоха, і рівненчани повели в рахунку. На десятій та дванадцятій хвилинах «славісти» довели рахунок до розгромного. Спочатку Олександр Ніколайчук холоднокровно переграв кіпера суперника при виході віч-на-віч, а потім Юрій Козлюк дальнім ударом застав Іллю Рев'ягіна зненацька - 3:0. Лише «розмочивши» рахунок на 16 хвилині костопільчани ніби трохи збадьорилися, але на більше ніж гол престижу в першій двадцятихвилинці «Горизонт» не спромігся.

Після короткої перерви костопільчани на другий тайм вийшли більш агресивними та бадьорими, і прагнули скоротити відставання. Фактично питання про переможця цього матчу було зняте ближче до тридцятої хвилини. Вихід три в два холоднокровно завершив Юрій Козлюк, оформивши дубль.

Добив «Горизонт» вже Олександр Ніколайчук, який в два дотики зумів прийняти м'яч біля воріт суперника, розвернутися і пробити повз воротаря.

Враховуючи те, що часу залишалось не так багато, а втрачати було нічого, «Горизонт» пішов з «п'ятим польовим». В результаті отримав ще два м'ячі у порожні ворота, спершу Андрій Паршиков асистував Роману Волоху, а потім граючий тренер вже сам від власного штрафного майданчику поцілив у ворота костопільчан. Лише під завісу гри «Славія» дозволила супернику скоротити відставання в рахунку. Отож, рахунок 7:2 на користь рівненчан.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У футзальному чемпіонаті Рівного несподівано визначився достроковий переможець

У Рівному завершився Чемпіонат міста з футзалу

Автор фото - Катерина СОРОКА (більше світлин)


















На правах реклами