Ми у Facebook
09.02.2016, 09:00

Рівненський нардеп хотів би запросити на уїкенд міністра Наталію Яресько

Сергій Євтушок

Таке бажання вининкло у нардепа від "Батьківщини" Сергія Євтушка.
Спровокувала його виникнення розмова у стінах парламенту про розвиток, реформи та зміни, яких, вважає п. Євтушок, український народ не бачить. Хоча, за його словами, визначальним при оцінці діяльності уряду має бути саме добробут народу. А оскільки цього нема, на думку нардепа, уряд має піти у відставку.

Шукати роботу стає складніше: робочих місць на Рівненщині менше

"Звернувся до міністра фінансів України Наталії Яресько: хотів би запросити Вас, пані Наталю, на уїкенд до Великої Волині ( Житомирська, Рівненська, Волинська області ), аби показати, де потрібно брати десятки мільярдів гривень, які осідають в кишенях корупціонерів, показати як видобувають бурштин, хто "кришує" цей незаконний видобуток, - написав п. Євтушок у Фейсбук.
Україна-багата держава, багата, перш за все, своїми ресурсами. Нам не потрібно брати кредити і просити про фінансову допомогу ні у МВФ, ні у інших кредиторів.
Нам під силу самостійно забезпечити фінансування і галузь охорони здоров'я, і освіти, і інші, але на це потрібна воля КМУ( зокрема міліції бо це їхня підслідність)
Звернувся і до міністра Андрія Пивоварського. Згадую зустріч у стінах Рівненської ОДА, на якій міністр інфраструктури пообіцяв, що дорога Рівне-Сарни-Старокостянтинів буде відремонтована. Чому обіцянка досі невиконана?"


Що буде із зарплатами українців у 2016 році?






На правах реклами