Ми у Facebook
09.02.2016, 14:40

Один із лідерів «Вереса» вирішив залишити рівненський клуб

Півзахисник Олег Шутов у весняній частині Чемпіонату України не буде захищати кольори «Вереса». Він звернувся до керівництва клубу з проханням достроково розірвати контракт за взаємною згодою сторін.
Щодо причин такого рішення футболіст, то гравець посилається на сімейні обставини, які сам він наразі не хотів би розголошувати. Як уточнили в інформаційній службі НК «Верес» (Рівне), «Шутов наразі не визначився, що робитиме найближчим часом: можливо поїде за кордон, можливо зробить паузу, можливо очікуватиме інших пропозицій - саме тому, оскільки сам Олег не зміг повідомити конкретної причини, то в розмові з ним і було випрацьоване формулювання «за сімейними обставинами».

Крім того, Олег Шутов подякував керівництву рівненчан за розуміння та побажав перемог партнерам у весняній частині сезону. Також півзахисник звернувся зі словами вдячності за підтримку до рівненських вболівальників.

«Дорогие друзья, за тот промежуток времени, что я провел в семье Народного Клуба «Верес» (Ровно), я испытал незабываемые эмоции. За что благодарен именно вам! По семейным обстоятельствам я попросил клуб расторгнуть трудовое соглашение. И я благодарен руководству за то, что они пошли мне на встречу. Хочу пожелать НК «Верес» успехов и процветания!» – написав хавбек, котрому в липні цього року виповниться 28 років.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На зборах «Верес» у товариському матчі поступився «Скалі»

Після зборів у Брюховичах «Верес» підсилили чотирма новачками

Влітку 2015 року Олег Шутов підписав контракт з рівненським «Вересом», за який дебютував 22 липня у матчі Кубка України з київським «Арсеналом». Загалом, у нинішньому сезоні Олег Шутов зіграв за «Верес» дванадцять матчів у чемпіонаті Другої ліги та одну гру у Кубку України. На рахунку півзахисника – один забитий гол. Контракт Олега Шутова із НК «Верес» (Рівне) був розрахований на один рік і завершувався у липні.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини