Ми у Facebook
09.02.2016, 21:30

Як здивувати чоловіка на День Валентина

Пропонуємо 5 оригінальних ідей.
День Валентина - свято, яке асоціюється з щирими зізнаннями, романтичними зустрічами та чудовими подарунками. Це ще одна можливість забути про щоденні турботи, трудові будні та поринути у свій романтики. Саме тому ми підготували кілька ідей, які зроблять цей День закоханих по-справжньому особливим:

1. Романтичний сніданок. Почніть ваш спільний ранок з романтичного сніданку. Не обов'язково готувати щось шедевральне, навіть звичайний омлет, оформлений у вигляді серця, буде приємністю для коханого. Так само фомжна оформити і бутерброди, тости та й інші страви.



2. Любовні записки. Не бійтеся бути романтичною, проявіть винахідливість і кмітливість. Підготуйте заздалегідь кілька невеликих паперових послань, в кожному з яких будуть ваші щирі слова про кохання. Тут можна згадати цитати з романтичних фільмів, які ви разом дивилися, чи кілька фраз з улюблених романів. Сховайте їх у гаманець, бардачок автомобіля, карманчик в штанах чи куртці - це буде приємним сюрпризом для чоловіка.

3. Подбайте про свою зовнішність. Як відомо "чоловіки люблять очима", а тому у спробі зробити приємне своєму чоловікові приділіть увагу собі коханій. Прийміть ванну з аромамаслами, зробіть манікюр і педикюр, маску для обличчя та волосся. Якщо маєте у своєму розпорядженні вільний час - зазирніть в салон краси і трохи поекспериментуйте з зачіскою. Так ви потішити і себе, і коханого.



4. Романтична прогулянка. Запропонуйте коханому прогулятися перед вечерею. Прогулянку теж сплануйте заздалегідь - в цей день все повинно бути під контролем. Згадайте місця, які асоціюються у вас з приємними життєвими моментами - місце знайомства, першого побачення... Прогуляйтеся, освіжіть в пам'яті пережиті романтичні моменти і вирушайте на вечерю.

5. Сексуальне білизна стане довершенням Дня закоханих. Нехай ваша повсякденна піжама в цей день лишиться у шафі. В День закоханих на вас повинна бути "важка артилерія" - сексуальна білизна з мережива або атласу. Такий сюрприз точно сподобається вашому коханому.



І не забувайте, що поруч з вами в цей день найрідніша людина, а тому не бійтеся дивувати та експериментувати! Гарного Дня закоханих!

Статті до теми:

Що подарувати чоловіку на День Валентина

Куди піти у Рівному на День закоханих

Новий конкурс від журналу "ВІТАЄМО!" - "Моя валентинка"





На правах реклами