Ми у Facebook
10.02.2016, 17:20

Керівництво «Вереса» оперативно відреагувало на «демарш» Шутова

Очільники рівненського футбольного клубу дали свої коментарі щодо неоднозначної події, яка трапилася нещодавно у «Вересі». Олексій Хахльов та Євген Донцов щиро подякували Олегу Шутову, але закликали вболівальників зайнятись чимось кориснішим, ніж кричати «зрада».
«Як Президент Народного клубу «Верес» Рівне офіційно коментую ситуацію стосовно гравця команди Олега Шутова.

1. Олег Шутов не є гравцем «Верес» Рівне з лютого 2016 року.
2. Причиною розірвання контракту є прохання Олега Шутова. Аргументував гравець своє бажання сімейними обставинами.
3. Мною було проведено три зустрічі з Олегом Шутовим з метою залишити гравця в команді. Пропонував покращення умов перебування в нашому клубі, в тому числі по заробітній платі.
4. На моє прохання та з метою недопущення чи спростування чуток Олег Шутов погодився особисто прокоментувати своє звільнення. Для цього надаю його номер мобільного телефону 0636099419.
5. Впевнений, що висловлюю думку всіх членів Народного клубу «Верес» Рівне - дякуємо щиро Олегу Шутову за те, що були разом весь цей невеликий час! Щиро шкодуємо, що не можемо разом далі переживати всі важливі моменти Нашої Мрії - відродження НК «Верес» Рівне! Бажаємо всіх життєвих гараздів та успіхів справжньому футбольному лицарю - Олегу Шутову!» - написав на власній сторінці у Facebook Олексій Хахльов.

На переконання генерального директора НК «Верес» Євгена Донцова, зараз в клубі працюють люди, які переймаються майбутнім клубу, які планують довгостроково його розвиток.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Один із лідерів «Вереса» вирішив залишити рівненський клуб

Після зборів у Брюховичах «Верес» підсилили чотирма новачками

«Стосовно розриву контракту з Шутовим. Не знаю, чи багато людей про це знають, але Шутова в клуб особисто запросив я. В нас є спільний товариш, який подзвонив мені і запропонував переглянути Олега. З Олегом в нас склались добрі відносини. І ми часто спілкувались на різні теми, стосовно футболу, життя, віри та сім’ї. Олег є відповідальною людиною, з принципами, які поважає і якими керується в житті. До речі, саме ці принципи і «не дозволили» йому приїхати на ту славетну зустріч Наглядової Ради, де колишній тренер розповідав свою версію свого звільнення.

Після закінчення осінньої частини чемпіонату, Олег підійшов до мене і повідомив мені, що він буде шукати кращі умови для своєї сім’ї. На пропозицію поговорити про підвищення зарплатні, Олег розумно зауважив: «Так, це буде підвищення, але воно не критичне для майбутнього. Я можу бути в футболі ще максимум 2-3 роки, і тоді доведеться починати життя заново. І що я залишу своєму сину, які можливості я можу йому забезпечити?»

Це відповідальна позиція відповідального чоловіка та батька. Він не живе сьогоднішнім днем, а планує своє майбутнє. І не його вина, що вся система підготовки футболістів в Україні збудована так, що для того, щоб досягти хоч якого успіху, юні футболісти забувають (вірніше їх змушують забувати) про освіту, і коли із-за травм, конкуренції, віку вони закінчують кар’єру, то більшість з них є голі та босі, без освіти – і життя треба починати з нуля. Наслідки ви самі знаєте», - відзначив пан Донцов у своєму блозі.

«Для всіх тих, хто переймається клубом, та пише «зрада», прохання зайнятись чимось кориснішим. Навіть якщо ви напишете пару запитань до керівництва клубу, це буде кориснішим, ніж писати «все пропало». До речі, вже скоро, буде анонс відкритої зустрічі вболівальників та керівництва клубу, де ви зможете задати всі свої наболілі питання, а керівництво зможе пояснити логіку свої дій», - повідомив гендиректор «Вереса».

Нагадаємо, що півзахисник Олег Шутов у весняній частині Чемпіонату України не буде захищати кольори «Вереса». Він звернувся до керівництва клубу з проханням достроково розірвати контракт за взаємною згодою сторін. Прохання футболіста керівництво клуба задовільнило.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ